Haberler

Herkes Mitinge, Silifkeli İşçiler Raftinge Gitti

Güncelleme:
Abone Ol

Taşucu Belediye Başkanı Yaşar Açıkbaş, işçiler ve yüksekokuldaki öğretim görevlileri, 1 Mayıs'ı Göksu Nehri'nde rafting yaparak kutladı.

Silifke ilçesinde Taşucu Belediye Başkanı Yaşar Açıkbaş, işçiler ve yüksekokuldaki öğretim görevlileri, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü, Göksu Nehri'nde rafting yaparak kutladı.

Belediye Başkanı Yaşar Açıkbaş, belediye işçileri ve Silifke-Taşucu Meslek Yüksekokulu'nda görevli öğretim görevlileri, açtıkları Türk bayrağı ve 1 Mayıs pankartları ile Göksu regülatörünün olduğu yerden raftinge başlayıp, ilçe merkezindeki köprülerin altından geçerek, Silifke çıkışına kadar yaklaşık 3 saatlik rafting yaptı.

Taşucu Belediye Başkanı Açıkbaş, raftingin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde yürüyüş ve miting yapmak yerine rafting sporu yapıp, işçilerle gönüllerince eğlendiklerini söyledi. 1 Mayıs dolayısıyla Türkiye'nin birçok yerinde yürüyüş ve mitingler yapıldığını ifade eden Açıkbaş, düzenledikleri bu etkinlikle hem spor yaptıklarını, hem de eğlendiklerini belirtti.

Raftingin hem eğlenceli hem de heyecanlı bir spor olduğunu vurgulayan Açıkbaş, "Torosların eteğinden gelen Göksu Nehri'nde spor yapmak insana ayrı bir keyif veriyor. Ayrıca raftingde yaşadığımız adrenalin ve heyecanın yanında, Göksu Nehri'nin eşsiz doğa güzelliklerini de görme fırsatı bulduk" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fethi Yaşar 1 Mayıs Taşucu Göksu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title