Haberler

Herkes Sustu Sazlar Konuştu

Güncelleme:
Abone Ol

Türk Halk Müziği Çalgılarla Toplu İcra grup birincilerinin yarışmaları, 1 – 2 Haziran da Kocaeli'nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün 2013 yılı faaliyet programında yer alan, Türk Halk Müziği Çalgılarla Toplu İcra grup birincilerinin yarışmaları, 1 – 2 Haziran da Kocaeli'nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Daha önce İzmir deki yarışmada grup birincisi olan ekibimiz Türkiye Finalinde ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştılar. İlk kez bir Türkiye Finali gören ekibimiz bu yarışma sayesinde tecrübe kazanarak gelecek günler için umut verdi. Gençlik Merkezi Şube Müdürü Alirıza Çalışkan başkanlığında ve Emekli Müzik Öğretmeni Raif Olgaç'ın ekip sorumlusu olarak gittikleri yarışmada görev alan müzisyenlerimiz şunlardır.

Ritimler, Gençlik Lideri Okan Özkan ve Kaan Metin Çil, Bağlamalar, Tahir Memiş, Gökhan Karakaş, Eren Öz, Görkem Öztürk ve Rıdvan Köse. Ekimiz 9 ekip içerisinden ilk üç dereceye girememiş olmasına rağmen aldığı 89.55 puanla ve heyecanları ile izleyenler tarafından gelecek vaad eden ekip görüşünde birleştiler. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan'ı makamında ziyaret eden ekimiz, çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Ekibimiz kutlayan İl Müdürü, başarılarının devamını diledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title