Haberler

Hidayet Karaca'nın Avukatı: İfadesi Alınanlara Tek Türkiye İzletiliyor

Güncelleme:
Abone Ol

Gözaltına alınan Samanyolu TV Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca'nın avukatı, "Somut iddialar yok, ifadesi alınanlara Tek Türkiye dizisi izletiliyor." dedi.

Emniyet'in Cemaat'e yönelik dün başlattığı operasyonlarda Samanyolu Televizyonu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca da gözaltına alındı. Karaca, dün geceyi Emniyet'ye geçirdi.

Hidayet Karaca'nın avukatı Fikret Duran, gözaltına dair açıklamalarda bulundu. Somut iddiaların bulunmadığını belirten avukat, buna rağmen müvekkili için 1 gün daha ek gözaltı kararının bulunduğu belirtti. Ayrıca ifadesi alınanlara "Tek Türkiye" dizisinin de bazı bölümlerinin izletildiğini duyurdu.

Karaca'nın avukatı Fikret Duran'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

* Bu operasyonun amacı özgür düşünce ve ifade özgürlüğünü yok etmektir.

* Umuyoruz ve inanıyoruz ki halkımız gerçek özgürlüğü tercih edecektir.

* Müvekkillerimle alakalı 1 gün ek gözaltı süresi alınmış.

* Somut iddia olmamasına rağmen müvekkilim burada tutulmaktadır.

* İfadesi alınanlara Tek Türkiye dizisinin bazı bölümleri izlettiriliyor.

GÖZALTINA ALDIRAN DİZİ

Operasyon nedenlerinden birinin, 2009 yılında El Kaide ile bağlantılı oldukları iddiasıyla önderliğini "Molla Muhammed" ismiyle bilinen Mehmet Doğan'ın yaptığı ve "Tahşiyeciler" olarak adlandırılan gruba düzenlenen operasyon olduğu belirtilmişti.

Dizi yapımcısı ve senaristlerin, Samanyolu TV'de yayınlanan 'Tek Türkiye' dizisi üzerinden "Tahşiyeciler" hakkında 'suç ve delil uydurdukları' gerekçesiyle gözaltına alındıkları açıklanmıştı. Böylece Türkiye'de ilk kez bir dizi gözaltı sebebi oldu.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Hidayet Karaca Fikret Duran Tek Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (30)

DİKKAT EDİN !!!!!!!!:

PADİŞAH USULU YAKINDA KENDİNE OY ATANLARIDA İÇERİ ALDIRABİLİR :)) NASILSA İŞİ BİTTİ

Yanıtla529
Ağır abi:

Hocanın musluğu kesildi diye bu kadar milleti soğukta adliye önünde perişan ettirmeyin kardesim

Yanıtla258
omyunus:

Şu medya var ya şimdi daha dün hocayı cin görmüş gibi yerden yere vurdular, hocayı bir kaşık suda boğacaklardı, şimdi hocanın yanında yer alıyor, sen devleti yıkmak için elinden gelen her türlü pisliği yap, basında da medya da karala çünkü senin işine öyle geliyor, suçlular yakalanınca feryada başladılar sahte dizilerler milleti oyalamayın.

Yanıtla265
MHP 66:

HIRSIZ VAR HIRSIZ 17 25 ARALIK HIRSIZLARI DISARDA

Yanıtla922
Yeşim:

Saraylar, hanlar, hamamlar, saaatler, çikolata kutuları, para kasaları, ayakkabı kutuları ve daha niceleri. Hepsi 17:25 de. Kaçırmayın. . .

Yanıtla818
HrkMobil-ANDROID:

Karaca, saçmalama kendinizi masum mu zannediyorsunuz devlet kurumlarına birçok yandaşınızı sınav sorularını çalarak soktunuz kazananları haraca bağladınız, Tübitak a kendi üniversitenizin mezunlarını sokarak devletimize elektronik savaş açtínız dahası yurtdışında bulunan eğitim kurumlarınızı banka gibi kullanıp kara para akışını sağladınız daha saymaya gerek var mı hizmetmiş neyin hizmeti sizin dininiz imanıníz para sizin cemaatinizde bir tane gariban varmı?eşlerinizin altında hep son model araba kocaları devlete bir kuruş vergi vermez ama hainlik dedinmi başı çekersiniz edepsizlrr.

Yanıtla1610
İLERİ DEMOKRASİ:

17 ARALIK TA 4 BAKAN NEDEN İSTİFA ETTİ ?

Yanıtla1213
Ağır abi:

İster adliye önünde nöbet tutun ister kendinizi gidin damdan atın umrumuzda değil. Öncelikle devletin sürekliliği esas olup Halk yönetimi kimde ise o yapı snuna kadar haklıdır.

Yanıtla1410
0671:

ne güzel işte daha önce kendi yazdınız bu diziyi hiç izlememişler bu nedeenle dizi izlediniz mutlu olun bence. yaygara koparmasınlar suçunuz yoksa bırakılırla yoksa bu tedirginlik niye

Yanıtla1410
hacı dayı:

KURTLAR VADİSİNDEKİ ÇAKIR ÖLDÜ DİYE CENAZE NAMAZI KILAN BİR ÜLKENİN YÖNETİCİLERİ :))) :)))) :)))

Yanıtla121
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title