Haberler

Hindistan Başbakanı, TIME Okuyucuları Tarafından Yılın Kişisi Seçildi

Güncelleme:
Abone Ol

Hindistan Başbakanı Narendra Modi, yaklaşık beş milyon oyun yüzde 16'sından fazlasını alarak TIME dergisinin okuyucuları tarafından yılın kişisi seçildi.

Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Time Dergisi'nin okuyucuları tarafından yılın kişisi seçildi. Modi, TIME.com'da oluşturulan portalda kullanılan yaklaşık beş milyon oyun yüzde 16'sından fazlasını alarak zirveye yerleşti.

YILIN KİŞİSİNİ EDİTÖRLER SEÇECEK

Okuyucuların verdiği kararın bağlayıcı bir özelliği bulunmuyor ve Yılın Kişisi, Time dergisinin editörleri tarafından seçiliyor.

MİLLİYETÇİ PARTİ LİDERİ

Hindistan'da mayıs ayında yapılan seçim kampanyası maratonunda ülke ekonomisini canlandırma sözü veren ve ülkenin 15. başbakanı olan Narendra Modi, milliyetçi Bharatiya Janata Partisi'nin lideri.

FERGUSON'DAKİ GÖSTERİCİLER İKİNCİ SIRADA

Oylamada, Ferguson'daki göstericiler ikinci sıraya yerleşirken, ilk beş arasında Hong Kong'daki gösterilerin lideri Joshua Wong, Pakistanlı kadın hakları eylemcisi Malala Yusufzay ve Batı Afrika'da Ebola'yı tedavi eden doktorlarla hemşireler bulunuyor.

ESAD, ERDOĞAN'I; PUTİN, OBAMA'YI GEÇTİ

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan 29'uncu sırada yer aldı. Suriye lideri Beşar Esad 26'ncı sırada yer alırken, IŞİD lideri Ebubekir el Bağdadi ise listede 43'üncü sırada yer aldı. ABD'li reality şov yıldızı Kim Kardashian ise 33'üncü oldu. Rusya lideri Putin ankette ABD Başkanı Obama'ya açık ara fark attı.

GEÇEN YIL PAPA SEÇİLMİŞTİ

Papa Francesco, geçen yıl Time Dergisi tarafından yılın kişisi seçilmişti.

KİMLER ALMIŞTI?

Derginin 1927 yılından bu yana bu ünvanı verdiği ünlüler arasında Mahatma Gandi, Adolf Hitler, Kraliçe Elizabeth, Martin Luther King Jr., ABD Başkanı Barack Obama ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin yer alıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Vladimir Putin Narendra Modi Barack Obama Hindistan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (19)

Kandemir:

TIME dergisi doğrusunu yapmış. . . . . . . . Erdoğan en sonuncu adam olmalı. . . !

Yanıtla2833
salas:

sana göre firavunda birinci sırada olmalı tabi

2111
zaza çolig:

barışın lideri imralı olacak gelecekteki lider

Yanıtla447
...:

hayalininizn liderii

025
deli dumrul:

seni doğuran ebe çıkarken tutamamış yere düşürük bi silip annene vermiş . . . o yüzden böyle olmuşsun

02
deli dumrul:

tayyibin trolleri çoook tembelmiş hiç çalışmamışlar ağa babaları kızacak şimdi. . burda bize laf yetiştirceğinize onu savunsaydınız ya koyunlar mee meee haaa haaa. . . nekadar ileri ve modern olduğu dünyanın onu ne kadar haklı bulduğu belli oldu. . .

Yanıtla727
Maradentro:

Havuz medyasına sorsan Dünya lideri dersin, dünyanın en büyük dergilerinden birine bakınca tavşanın suyunun suyu. Ak Troller bi işe yaramamış bu oylamada. aldıkları parayı hakedememişler geri zekalılar

Yanıtla725
ali arslan:

Bune sacmalik bizde yuttuk. hindistan basbakani ni kim taniyorki? nasil kiriterlere göre sectiler acaba. bence avrupanin en iyi kölesi olarak dogrudur olmayan da oyüzden putin erdogan sonuncu siralarda.

Yanıtla226
vatandaş:

senin köyden öyle görünüyordur doğru ancak dünyada başka devletler ve milletler de var, hindistan kıytırıktan bir devlet değil

319
vatandaş:

Saçma anketler ve saçma sonuçları, birinci olursa diktatör ilan edilir, sonuncu olursa bak kimse sevmiyor denilir, torba değil ki büzesin hesabı!!!

Yanıtla187
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title