Haberler

Hırsızlar İllallah Ettirdi

Güncelleme:
Abone Ol

Çorlu'da mahallelerine dadanan hırsızlardan bıkan vatandaşlar çareyi kendileri buldu.

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'ndeki Yaşar Doğu Sokak'ta hırsızlık olaylarının artması üzerine vatandaşlar aralarında para toplayarak sokağın giriş ve çıkışına 4 adet güvenlik kamerası taktırdı.

Çorlu'da Yeşiltepe Mahallesi'nde, 1 ila 3 katlı 21 apartmanın bulunduğu Yaşar Doğu Sokak üzerinde son 3 ay içinde 3 ayrı hırsızlık olayı yaşandı. Yaşanan hırsızlık olaylarından rahatsız olan ve bölgede oturan bilgisayar tamircisi İsmail Uslu, 21 apartmandan 50'şer lira toplayarak bin 50 liraya sokağın giriş ve çıkışına 4 adet güvenlik kamerası kurdurdu. Uslu, kamera kayıtlarını işyerinde tutmaya başladı. Geçtiğimiz ay takılan kameraların ardından 2 hırsızlık olayı yaşanırken, kayıtlar polise teslim edildi.

24 SAAT KAYIT

Son günlerde bölgede artan hırsızlık olaylarının ardından sokağa kamera taktıklarını belirten İsmail Uslu, "24 saat kameralarımız kaydediyor, 20 gün saklayabiliyoruz. İmkanı olan her sokağa kamera takılmasının büyük faydası var" dedi.

Evine daha önce hırsız giren sokak sakinlerinden Hanife Çelebi, takılan kamera ile biraz rahatladıklarını ifade ederek, "Yine de tedirginiz. Kameralar takılmadan önce ikinci kattaki evimize hırsız girdi. Hırsız çantanın içindeki paraları alıp kaçtı" diye konuştu. - Tekirdağ / Çorlu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Uslu Yeşiltepe Tekirdağ Çorlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title