Haberler

Hırsızı Ararken, 4 Yıldır Aranan Hükümlüyü Yakaladılar

Güncelleme:
Abone Ol

Isparta'da bir iş yerinden gerçekleştirilen çek hırsızlığını araştıran ekipler, hakkında 9 yıl kesinlenmiş hapis cezası bulunan hükümlüyü yakaladı.

Isparta'da hakkında 9 yıl kesinlenmiş hapis cezası bulunan hükümlü, sahte kimlikle yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Isparta Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Sanayi Mahallesi'ndeki bir iş yerinden 100 bin lira değerinde çek çalındığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Söz konusu çekleri İstanbul'da "Papaz Osman" lakaplı Osman Dursun'un piyasaya sürmeye çalıştığını belirleyen ekipler, bu kente giderek şüpheliyi takibe aldı.

Yaklaşık bir ay süren takibin ardından Bayrampaşa ilçesindeki bir iş yerine operasyon düzenleyen ekipler,  Dursun'u gözaltına aldı. Üzerinden Yücel Birlik adına düzenlenmiş sahte kimlik çıkan Dursun'un GBT incelemesinde, hakkında piyasaya sahte çek ve senet sürmek suçundan 9 yıl kesinlenmiş hapis cezası bulunduğu ve benzer 7 suçtan 2009 yılından bu yana arandığı belirlendi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen Dursun, sevk edildiği mahkemece tutuklandı. - Isparta

Kaynak: AA / Güncel

Hırsızlık Büro Amirliği Osman Dursun Isparta Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title