Haberler

Hisarcık Kaymakamının İlk İcraatı Yaşlı Ziyareti

Abone Ol

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde yeni göreve başlayan Kaymakam Tuncay Karataş, 95 yaşındaki Mehmet Ali Ceylan’ı evinde ziyaret etti.

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde yeni göreve başlayan Kaymakam Tuncay Karataş, 95 yaşındaki Mehmet Ali Ceylan'ı evinde ziyaret etti.

Kaymakam Tuncay Karataş, göreve başlar başlamaz ayağının tozuyla beraberinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nurcan Türkdoğan ve Nüfus Müdürü Mustafa Çakır ile birlikte ilçenin en yaşlısı olarak bilinen 95 yaşındaki Mehmet Ali Ceylan'ı Yenidoğan Mahallesi Osmanlı Sitesinde kaldığı kızının evinde ziyaret ederek elini öptü. Kendisiyle bir süre sohbet eden Kaymakam Karataş,"Sizleri ziyaret edip, hem halinizi hatırınızı sormak, hem de dualarınızı alarak yeni görevime başlamak istedim. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin" dedi.

95 yaşında 3 çocuk babası Mehmet Ali Ceylan, ilk defa kendisini bir Kaymakam'ın ziyaret ettiğini söyleyerek, Kaymakam Tuncay Karataş'a teşekkür etti.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Ali Ceylan Hisarcık Kütahya Karataş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title