Haberler

Hızır Aleyhisselamım' Deyip Bin 350 TL Dolandırdı

Abone Ol

Kayseri'de kendisinin Hızır Aleyhisselam olduğunu söyleyip, camide namazdan çıkan bir kişiyi kandırarak 1350 parası ile cep telefonunu ve yüzüğünü alan 40 yaşındaki H.P yakalandı.

Kayseri'de kendisinin Hızır Aleyhisselam olduğunu söyleyip, camide namazdan çıkan bir kişiyi kandırarak 1350 parası ile cep telefonunu ve yüzüğünü alan 40 yaşındaki H.P yakalandı.

Dolandırıcı olduğu ileri sürülen H.P, Melikgazi ilçesinde bulunan Camikebir'e gelerek öğle namazından çıkan 20 yaşındaki E.M.'ye salavat getirerek söze başladıktan sonra bütün Peygamberler döneminden, bu dönemlerde geçen kıssalardan bahsedip, cennette yerinin hazır olduğunu bunu evliyaların bildirdiğini, kendisinin Hızır Aleyhisselam olduğunu söyledi. Sabıkalı dolandırıcı, kandırdığı gence, cennetteki yerine karşılık öbür tarafta şu anda adına kurban kesildiğini, kesilecek kurban için para vermesi gerektiğini söyleyerek bin 350 TL, 1 cep telefonu ve 1 yüzük aldıktan sonra arkasına bakmamasını söyleyerek olay yerinden uzaklaştı. Dolandırılan E.M'nin vermiş olduğu eşkal üzerine yakalanan H.P, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere salıverildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hızır Aleyhisselam Melikgazi Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title