Haberler

Hollande'ın Gizli Aşkı ile Elysee'deki İlk Fotoğrafları Yayımlandı

Güncelleme:
Abone Ol

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande'ın eski first lady Trierweiler'den ayrılmasına yol açan oyuncu Julie Gayet ile ilk kez Elysee Sarayı'nda çekilmiş fotoğrafları yayımlandı.

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'ın eski first lady Valerie Trierweiler'den ayrılmasına yol açan oyuncu Julie Gayet ile ilk kez Elysee Sarayı'nda çekilmiş fotoğrafları yayımlandı.

Haftalık magazin dergisi Voici, Hollande'ın Cumhurbaşkanlığı Sarayı Elysee'nin bahçesinde oyuncu Gayet ile ekim ayında çekilmiş fotoğraflarına sayfalarında yer verdi.

"KENDİ EVİNDEYMİŞ GİBİ RAHAT DAVRANIYORDU"

RTL radyosuna konuşan derginin editörü Marion Alembert, Gayet'nin sarayda "kendi evindeymiş gibi" rahat davrandığını, geceleri ve hafta sonlarının büyük bir kısmını Elysee'de geçirdiğini söyledi. Alembert, saray çalışanlarının Gayet ile her gün karşılaşmaya alıştıklarını ve onu "resmi bir first lady" gibi gördüklerini iddia etti.

GİZLİ AŞKINI İTİRAF ETMEK ZORUNDA KALMIŞTI

Closer dergisi ocak ayında Cumhurbaşkanı François Hollande'ın Trierweiler ile birlikteyken oyuncu Julie Gayet ile gizli aşk yaşadığını ortaya çıkaran fotoğraflarla büyük ses getirmişti. Bu fotoğrafların ardından Hollande, gizli aşkını üstü kapalı itiraf etmek zorunda kalmış, ancak first lady Elysee Sarayı'nı terk etmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Valerie Trierweiler François Hollande Ak Saray Fransa Dünya Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title