Haberler

Hollywood Yıldızı Selma Hayek'in Kocasından Notre Dame İçin 100 Milyon Euro

Güncelleme:
Abone Ol

Hollywood yıldızı Salma Hayek'in kocası François-Henri Pinault Notre Dame Katedralinin yeniden inşası için 100 milyon euro bağış yapacağını açıkladı.

Hollywood yıldızı Salma Hayek'in kocası Fransız milyarder François-Henri Pinault, dün yanan Notre Dame Katedralinin yeniden inşası için 100 milyon euro bağış yapacağını açıkladı.

Fransız iş adamı, "Böyle bir dramla karşı karşıya kalan herkes, mirasımızın mücevherine hayat vermek ister" dedi.

100 MİLYON EURO BAĞIŞ YAPACAK

Meksikalı aktris Salma Hayek'in eşi olan Pinault, "Notre Dame'ın yeniden inşasına katılmak için 100 milyon euro'luk bir bağış yapmaya karar verdik .Bu trajedi, tüm Fransızları ve manevi değerlere bağlı olan herkesi etkiledi" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Salma Hayek Hollywood Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (39)

KARA:

ORTADOĞUDA COCUKLAR SAVAŞTAN BAŞINI KALDIRAMASIN, AFRİKADA SUSUZLUKTAN ÖLSÜN, SİZ Bİ TAŞ YIĞININA MİLYON EUROLAR HARCAYIN CEHENNEME ODUN TASIYOSUNUZ

Yanıtla639
Anti coni:

Harika

10
YETMİŞÜÇ:

Komple Fransa yansa ekime kadar yolları var

Yanıtla435
Soruyorum:

Bütün kanallarımızda katedralin tarihçesi veriliyor. Millet olarak Süleymaniye, Sultanahmet ve daha birçok tarihi, mimari değer taşıyan mabetlerimiz hakkında birşey bilmezken, Fransızın kilisesi neden bu kadar ön plana çıkarılıyor?

Yanıtla421
Suzan:

Süleyman Şah türbesi, Şam Emevi cami. . . . .

10
Tim0135:

O zaman kabahatin çoğu millette kardeşim,hiç okuyan araştıran varmı toplumda istisnalar hariç.o zaman millet okusun, tarihi TV den öğrenmesin! Katedralin tarihçesinin verilmesi niye zoruna gidiyor,onu bilmekte bir genel kültür bilgi edinme :)

01
ASLI:

ARKADAŞLAR NOTRE DAME BİZE GEÇMİŞDEN KALMIŞ BİR ARMAĞAN TARİHİ DEĞERİ YÜKSEK BİR SANAT ESERİ DUYARSIZ KALMAYALIM. TARDIM KAMPANYASI BAŞLATALIM ELİMİZDEN NE GELİYORSA YAPALIM. BU DEĞERLİ SANAT ESERİNİ YENİDEN YAPALIM.

Yanıtla204
KEMAL:

sen neyin kafasını yaşıyorsun

24
ie:

ismin gibi aslın ne ise onu yaparsın.

22
SENSİN DEMEK:

DÜRBÜNLÜ . . ŞİMDİ ASLI OLDUN. .

00
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title