Haberler

Hrant Dink, Doğduğu İl Malatya'da Anıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Gazeteci Hrant Dink, doğduğu il Malatya'da düzenlenen bir programla anıldı.

Malatya Hrant Dink Platformu'nun organize ettiği anma programı kapsamında, Turgut Temelli Caddesi üst kavşağında toplananlar, ellerinde Hrant Dink'in fotoğrafları ile yürüyerek Çavuşoğlu Mahallesi'nde Hrant Dink'in doğduğu evin önüne geldi.

FLÜT EŞLİĞİNDE ŞARKI SÖYLENDİ

Müzik eşliğinde çeşitli sloganlar atarak, yıkılmış olan Hrant Dink'in doğduğu evinin önüne gelen grup, burada Dink'in fotoğrafı yanına karanfiller koyup mum yakarak, anma programı düzenledi. Burada, müzik öğretmeni Engin Cengiz, flüt eşliğinde Hrant Dink için şarkı söyledi.

"ÖZLEMLE ANIYORUZ"

Daha sonra Malatyalı Ermeniler Derneği (HAYDER) yönetim kurulu üyesi Serdar Boyacı yaptığı konuşmada, "Tarih 19 Ocak 2007'yi gösterdiğinde Hrank katledildi" diyerek, Dink'i özlemle andıklarını söyledi.

POLİS ÖNLEM ALDI

Çağdaş Gazeteciler Derneği Malatya Şube Başkanı İbrahim Göçmen de, Malatya doğumlu olan Hrant Dink ile gurur duyduklarını belirtip, günün anlam ve önemini içeren konuşma yaptı.

Bu arada, Emniyet Müdür Yardımcısı Dursun Geçer koordinesindeki emniyet görevlileri de anma programı sırasında önlem aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hrant Dink Malatya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

psv eindhovenad09@live.nl:

Tamam anladik. Cok aci bir olay ama bundan baska öldürülen kimse yok mu arkadas? Katledilen onlarca vatan evladina da ayni hassasiyeti göstermiyorsaniz, bir ölümü siyasi görüslerin gövde gösterisi olarak kullaniyorsaniz, bu show'un hic bir kiymeti yok.

Yanıtla49
soydaşgokan-2916@hotmail.com:

o kadar büyük elçimiz yurtdışında ermeniler tarafından öldürüldü , hiç eylem yapılmadı . dış basın bunları hiç görmedi .hepimiz ermeniyiz diyen tayfa öldürülen adamı bu kadar gözünüzde büyütmenizin nedeni ne bu ülkeye ne yararı dokundu. kime ne mesaj vermek istiyorsunuz . eğer ellerine fırsat geçse neler yaparlar 1915 li yılları unutmadık .insanlar düşmanları nı affederler ama unutmazlar kusura bakmayın aptal değiliz. zalime kılıç gibi olacaksın oğul titre ve kendine dön.

Yanıtla65
malatyalımalatya_ampute_futbol@mynet.com:

az ileri gitseler malatyalılara laf çaksalardı ..Kaçacak delik ararlardı bu ermeni soyları

Yanıtla46
gakkoşsmokeramazan@mynet.com:

Küçücük bir gruptu.Malatyalılar ciddiye bile almadılar bunları..

Yanıtla13
savaş soyluxcucex@hotmail.com:

'turkten boşalacak o zehirli kanin yerini dolduracak temiz kan, ermeni nin ermenistanla kuracaği asil damarında mevcuttur' bunu yazan hrant dinktir.ne hakla böyle bir yazı yazabilir.hepimiz ermeniyiz diye bağırıp durdular.yazıklar olsun.

Yanıtla12
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title