Haberler

"HT3" Saatle İlgili Ezberleri Bozacak

Güncelleme:
Abone Ol

Hiç görülmemiş bir tasarım bizi bekliyor.

Saat fanatiklerinin beklediği haber geldi. Timberland, fenomen olan saati HT2'yi geliştirdi. HT3 saatle ilgili tüm bildiklerinizi unutturacak bir tasarımla geliyor.

Büyük reklam kampanyalarıyla tanıtılmamasına rağmen farklı tasarımıyla saat dünyasının gizli fenomeni haline gelen Timberland'ın HT2 modelinin gördüğü müthiş ilgi tasarımcılara ilham verdi. Timberland fanatiklerin beklediği haberi açıkladı: HT3 geliyor.

HİÇ GÖRÜLMEMİŞ BİR TASARIM BİZİ BEKLİYOR

Timberland'tan edinilen bilgiye göre HT3'ün tasarımı şu ana kadar hiç denenmemiş bir tarzda olacak.

Timberland bir erkek veya kadın saati olarak tasarlanmayacak olan HT3'ün hem erkek bileğine hem kadın bileğine uyum sağlayabilecek bir yapıda olacağının ipuçlarını verdi.

Tasarımıyla fark yaratacak olan HT3'ü spor veya klasik olarak da ayırt edemeyeceğiz.

ÖN SİPARİŞLER ALINMAYA BAŞLANDI

HT3'ün yakın bir tarihte piyasada olacağını açıklayan Timberland yetkilileri saatle ilgili Dünya'nın dört bir yanında ön sipariş talepleri aldıklarını belirtti. Elde edilen ön siparişlerin verilerine bakıldığında HT3'ün 2013'ün en çok saat saati olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Timberland Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title