Haberler

Hükümete yakın yazar, Haluk Levent'ten özür diledi

Güncelleme:
Abone Ol

Hükümete yakınlığıyla bilinen Star gazetesi yazarı Ersoy Dede, HDP'nin Diyarbakır il binası önünde oturma eylemi yapan ailelere destek vermediği için eleştirdiği Haluk Levent'ten özür diledi.

Son dönemlerde sosyal alanda imza attığı işlerle herkesi takdirini kazanan Haluk Levent, HDP'nin Diyarbakır il binası önünde oturma eylemi yapan ailelere destek vermediği yönündeki eleştirilere yanıt vermişti.

"DİYARBAKIR'A GİDECEĞİMİ SÖYLEDİM"

Haluk Levent, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Her saniye Diyarbakır anneleri ile karşıma çıkıp beni PKK'lı FETÖ'cü ilan ediyorlar. Ben en başından bu sorunu devlet çözer dedim. Ama Diyarbakır'a gideceğimi de söyledim, o anaları kucaklayacağım dedim. Ama hedefe beni koydular bir kere.. Her dakika her saniye saldırıyorlar" ifadelerini kullanmıştı.

"TARİH HEPİMİZİ YAZACAK SEVGİLİ KARDEŞİM"

Diyarbakır'daki annelere destek vermediği öne sürülen Haluk Levent'i eleştiren isimlerden biri de Star gazetesi yazarı Ersoy Dede'ydi. Ünlü sanatçı, Dede'nin kendisine yönelttiği eleştiriye "Evet Ersoy tanısınlar da tanımasına bu nasıl bir kin? Bu nasıl bir öfke! Bülent Arınç maaşını bağışlamıştı KHK'lılara.. Ben o beraat almış , takipsizlik almış garibanlara gideceğim için Fetöcü mü oluyorum ? Tarih hepimizi yazacak sevgili kardeşim . Çok üzüldüm" mesajıyla karşılık vermişti.

"ÖZÜR DİLERİM"

Haluk Levent'in bu çıkışı sonrası yapmış olduğu paylaşımı silen Ersoy Dede, şu satırlara yer verdi: "Haluk Levent hakkında dozu fazla kaçırdık.. Öğrendim ki ilk günden beri Diyarbakırlı annelerle temastaymış. Oraya gitmek için acele etmemesi de kendi tasarrufu değilmiş.. Yetkililer, provokasyon ihtimaline karşı 'biraz bekle' demişler.. @haluklevent Özür dilerim."

İşte ikili arasında geçen o diyalog;

Hükümete yakın yazar, Haluk Levent'ten özür diledi

Hükümete yakın yazar, Haluk Levent'ten özür diledi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Haluk Levent Diyarbakır Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (26)

metin:

haluk levent in yarısı olsanız keşke at gözlüğüyle bakmaya devam edin özür dilemek nedir ya bir kere türkçemiz de yok afedersin diyeceksin.

Yanıtla325
BABOLİ:

mal ersoy

Yanıtla720
Mehmet:

Elinize yem düstü. Saldirin yüzde doksandokuz medyanizla

Yanıtla720
ref:

Haluk leventin adını besmeleyle al cıkarcı dede cıkarın olmadan yaptıgın tek haber yok.

Yanıtla619
gıcık:

Önce çamur ta , sonra özür dile. Ne güzel hayat .

Yanıtla321
tırttt ersoy dede:

ersoy dede hangi sanatçıya saldıracağını bilmiyorsun ne ayaksın diğer sanatçılara saldırsana haluk levent in binde biri kadar olabilseniz keşke

Yanıtla116
Gurbetci:

Tukurdugunu boyle yalarsin iste. Sen yandasciliga devam et, hayir islerine burnunu sokma. Toz pembe anlat yasami

Yanıtla511
YAZAR:

YALAKALIĞIN SINIRI YOK YALA BABA YALA

Yanıtla014
gürcan:

yanındayız haluk

Yanıtla011
BEN DE GİTMDİM:

Diyarbakır a gitmeyen terörist mi oluyor artık? sürekli yeni söylemler ile bir kesimi terörist ilan edip durmayın. kimin gerçek devlet dostu kimin düşman olduğu sizin söylemeniz ile değişmez. Analar ağlıyormuş, şimdiye kadar aklınız neredeydi, dağa çıkarılanlar yeni mi çıkarılmaya başlandı

Yanıtla29
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title