Haberler

Hülya Avşar, Sürpriz Konuk Olduğu Programda Ortalığı Karıştırdı

Abone Ol

Okan Bayülgen'in programına sürpriz bir şekilde katılan Avşar, Engin Hepileri'ye "Senin tiyatro oyununda çok sıkıldım, ateş bastı" deyince stüdyoda soğuk rüzgarlar esti.

Okan Bayülgen'in programına sürpriz bir şekilde katılan Hülya Avşar, oyuncu Engin Hepileri'ye "Senin tiyatro oyununda çok sıkıldım, o kadar kötüydü ki ateş bastı. Allahım ölüyorum filan zannettim" deyince tepki topladı.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Twitter kullanıcıları Avşar'ı topa tuttu, "Hülya ayıp etti, kendisinin yaptığı bütün işler hep iyi mi... Hülya Avşar saçmaladı, saygısızca davrandı. Engin Hepileri yine kibardı." Engin Hepileri Avşar'ın sözlerine, "Bunu bana Ayvalık'ta da söylemiştiniz" diye karşılık verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Engin Hepileri Okan Bayülgen Hülya Avşar Medya Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (54)

Bozoklu halukmobilWeb@haberler.com:

Saray soytarisi dağıttı yine

Yanıtla318
önemliMobil-ANDROID:

hülyacım gün gectikce dilinde , kendin de maymunlaşiyorsun...lufen maymunlara hakaret olmasın MAYMUNLARDAN ÖZÜR DILIYORUM

Yanıtla119
Seda:

Ne kadar şımarık ve seviyesiz . Yaşlandın biraz durul olgunlaş ya .

Yanıtla217
Laik kurallar,artistlere hizmet ediyor,,:

92 yillik laik sistemimiz sadece artist tayfasina hizmet etmistir, , birde dinsizligin yayilmasina, ülkemizde dinsiz bir toplumun olusmasina hizmet etmistir, , laiklik müslümanlari pasiflestirmis, onlarin elini aygini ve agzini ve gözünü baglamistir, , cünkü laik sistem müslümanlarin dinlerinin bütün kurallarini yasamayi kanun gücüyle yasaklayip engellemistir, , islam dini namazdan, oructan ve hacca gitmekten ibaret degildir, , islam hukuku vardir, , ? onlar nolacak, , onlarin gereklerini yerine getirmek farzdir, , aynen namaz gibi, , ? maalesef laiklik dinimize vurulan en büyük bir darbedir, ,

Yanıtla811
sadece:

HÜLYA AVSARMI LAIK KURALLARI UYUYOR , , , HANGI SOSYAL FALIYETI OLMUS NE ZAMAN GÖREN VARMI. . . . . LAIK OLMAK ICIN BILGI ILIM HOS GÖRÜ OLMASI LAZIM. . . GELECEGI GÖRMEK ONA GÖRE HAZIRLANMAK, , , , YAZDIGIN CIZDIGIN HER SEY BINDIGIN BASIN AGRISA ICTIGIN ILAC DINLER YASAKKEN ÖLÜMÜ GÖZE ALARAK ICAT EDILMISTIR, , , INAC HERKESTE VAR AMA SENIN ISTEDIGIN GIBI DEYIL. . .

24
Kanka:

Kadın herşeyi reklam

Yanıtla019
ANKARA:

GERÇEKTEN MALAK''A BENZİYOR BAKIN. (MALAK ANADOLUDA MANDA YAVRUSUNA DENİR. . . !)

Yanıtla117
adaletmobilWeb@haberler.com:

Cin carpmis gibi

Yanıtla016
ismail:

saçını bile taramadan güya çat kapı yapıp bastı oraları. kendine özgüven tavan yapmış kültür sıfır. oraya o kibar adamı, engini ezmeye mi geldin. ne alaka. senin hangi işin tuttu ki. acunn olmasa açlıktan nefesin kokardı be. git kızına analık yap . engini eleştirecek kadar bilgiye sahip değilsin sen. çirkinliğini midem kaldırmadı o çipil çipil gözlerle çıkmış oraya şımarık şımarık hareketler. sanki anasına kahveye gidiyo, geçerken uğramış. . yeneteksiz kültürsüz insan.

Yanıtla015
Can:

patavatsız lafın nereye gideceğini bilmeyen daha konuşamayan ama kendini sanatçı olarak görenlerin ülkesidir Türkiye

Yanıtla114
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title