Haberler

Hüseyin Avni Coş'un Koruma Ordusu

Güncelleme:
Abone Ol

Adana'nın kurtuluş yıl dönümünde listede ismi olmayanların tören alanına alınmaması tepki çekti. Vali Coş, alana koruma ordusuyla giriş yaptı.

Adana'nın kurtuluş yıldönümü töreninde vatandaşlar tören alanına alınmazken, basın mensupları da polis engeline takıldı. Atatürk Parkı'ndaki anıta Çelenk Koyma Töreni'nde alana girmek isteyen bir grup vatandaş hükümet ve Adana Valisi Hüseyin Avni Coş aleyhine slogan atarak, anıt çevresinde oluşturulan güvenlik bariyerlerini aşmak isteyince, polisin sert müdahalesiyle karşılaştı. Polis göstericilerin bir kısımını gözaltına aldı.

LİSTEDE İSMİ OLMAYAN ALANA SOKULMADI

Adana'nın Fransız işgalinden kurtuluşun 92'nci yıldönümü kutlamaları için Atatürk Parkı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk konulması öncesinde anıtın çevresi polis barikatıyla kapatıldı. Çevik kuvvet polisleri de barikatta sırayla dizildi. Parkın çevresindeki binaların çatılarına polisler konuşlandırıldı. Polis helikopteri de tören boyunca havada tur attı.
Görevli polisler, törene alınacak kişilerin isimlerini listelerden kontrol edip, üst aramasından geçirerek anıt önüne aldı. Listede ismi olmayanlar alana sokulmadı.

COŞ'A KORUMA ORDUSU

Bu arada skandallarıyla gündeme gelen Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un tören alanına koruma ordusuyla girmesi dikkat çekti.

 

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Hüseyin Avni Coş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

TİLKİ SELİMalperenbozkurt@hotmail.com.tr:

Korkunun ecele faydası yok şuayip :)

Yanıtla277
myyigit1966@hotmail.com:

bakalım azrail geldiginde korumaların ne yapacak vali

Yanıtla664
KADİR DEMİk.kadir@hotmail.com:

YAV KİM BU VALİ KENDİNİ KİM ZANNEDİYOR O SAVAŞTA KAHRAMANCA DÜŞMANLA ÇARPIŞAN ARKADAŞI AKRABASI YAKINLARINI KAYBETMİŞ KAHRAMAN GAZİLERİ O KURTULUŞ KUTLAMASINA NASIL ALMAZ BENİM ÖDEDİĞİM VERGİLERLE NASIL KOSKOCA BİR KORUMA ORDUSUYLA GEZER ALTI ÜSTE BİR VALİ HEM KİMDEN KORKUYORDA DEVLETİN POLİSİNİ KULLANIYOR KENDİNİ KORUMAK İÇİN BAŞBAKN EĞER BU VALİYİ GÖREVDEN ALMAZSAN SENİNDE DİKTATÜRLÜĞÜN KESİNLEŞMİŞ OLACAK YETER ARTIK TEPEMİZDEN İNİN DEFOLUN BU ÜLKENİN BAŞINDAN GİDİN ARTIK BAŞKA MEMLEKETLERDE DEVLET BAŞKANLARININ HAKKINDA YOLSUZLUK HIRSIZLIK GİBİ İDDİALR ÇIKINCA ONURLU DAVRANIP İSTİFA EDİYORLAR SİLERDE OKADAR YÜZSÜZSÜNÜZKİ KILIF UYDURUP İÇİNE SAKLIYOSUNUZ

Yanıtla652
izmailezmail@hotmail.com:

Egger basbakanda zrre kadar demokratik anlayis varsa, veya insanlik varsa bu valiyi derhal görevden almali. Inanilmaz bir göruntu bu!

Yanıtla452
ali fuatalifuatakdeniz@hotmail.com:

YENMEZ OLDUĞUNU KANITLIYOR nede olsa arkasında onu yedirtmeyen padişah ve cariyeleri var YEDİRTMEYİZ dedi padişah YEDİRTMEYİZ YEDİRTMEYİZ neden 3 defa yazdım iyice anlaşılsın kelime anlamı bu YEMEKTEN GELİR sofrada yediğiniz yemek yani ekmek çorba pilav falan peki bu lafı üreten kim ? PADİŞAH ne için kullandı bunu ? AKEPEPE YADA AKP (AVANTAYA KONANLAR PARTİSİ) ye yakın olan bürokratlar bir disiplin suçu yada haksızlık yaptığında o suçlarıı görmezlikten gelerek aslında işten çıkarılması gereken şahısları görevlerinde HAKSIZCA ADALETSİZCE tutması için kullandığı bir ACAİP LİSANLA edilmiş tarif YEDİRTMEYİZ işte bu başımızdaki BAŞBAKAN böyle bir sokak diline sahip YEDİRTMEYİZ yedirme hepsini sen ye AFİYET OLSUN

Yanıtla650
S.B.saffet_b@yahoo.de:

Şu fotoğrafa baktığımda sanki Adolf Hitler'i andırıyor bu vali !

Yanıtla054
RİZELİismetkosoglu@ymnet.com:

......ÖZENMİŞTİR.BİRDE TASARRUFTAN SÖZ EDERLER

Yanıtla347
Mehmet YİĞİTmehmet@hotmail.com:

Allah bildiği gibi yapsın.bunlar haramı helali,ayıbı güzeli,unutmuşlar.her yükselişin birde düşüşü olur unutmamak gerekli.

Yanıtla344
özgürcdemirci@matesa.com.tr:

arkadaş, bu validen kurtulmak için 30 Mart'a kadar süre var. iyi düşün ve kararını ver. sen bu kalkınma partisine oy vermezsen o istemediğin iktidar valisi adanada bir dakika bile duramaz. iyi düşün.

Yanıtla241
de-ja-vudonsa99@msn.com:

TİPTİP kooruma ordusuylamı geziyor vay beee.reklam kokan sözler tiptip şekerli ciklet

Yanıtla438
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title