Haberler

Huzurevi Sakininden Davutoğlu'na: Başbakanlığı Bırakmayacaksın

Güncelleme:
Abone Ol

'Anneler Günü' dolayısıyla Ankara'daki bir huzurevini ziyaret eden Davutoğlu'na bir huzurevi sakini "Senden rica ederim. Başbakanlığı bırakmayacaksın. Lütfen, rica ediyorum" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 'Anneler Günü' dolayısıyla Ankara'daki bir huzurevini ziyaret etti. Başbakan Davutoğlu'na ziyareti sırasında bir huzurevi sakini, "Senden rica ederim. Başbakanlığı bırakmayacaksın. Lütfen, rica ediyorum. Çünkü en güzel başbakansın" dedi. Davutoğlu da huzurevi sakinine, "Öyle mi? Hayırlısı. Dua edin" diye karşılık verdi.

"CAN DİLİNİZLE DUA EDİN"

Başbakan Davutoğlu, 'Anneler Günü'nde Ankara'da huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Başbakan Davutoğlu'na ziyaretinde eşi Sare Davutoğlu da eşlik etti. Davutoğlu, huzurevi sakinlerinin elini öperek, kırmızı gül dağıttı. Başbakan Davutoğlu, bir huzurevi sakininden dua isteyerek, "Can dilinizle dua edin bize" dedi.


"BEN SİZİN OĞLUNUZUM"

Kendisine ilgi gösteren başka bir huzurevi sakiniyse Davutoğlu'nu öpmek isteyerek, "Kurban olurum seni verene. Allah benim ömrüm kadar ömür versin. Hiç ağzının tadı bozulmasın. Allah yanında olsun. Ne olursun müsaade eder misin öpeyim?" deyince Başbakan Davutoğlu, elini öptüğü huzurevi sakinine sarılarak, "Tabii, ben sizin oğlunuzum. Sizin evladınızız" ifadelerini kullandı.


"BAŞBAKANLIĞI BIRAKMAYACAKSIN ÇÜNKÜ..."

Başbakan Davutoğlu'na huzurevi ziyaretinde bir de ricada bulunuldu. Bir huzurevi sakini Davutoğlu'ndan Başbakanlığı bırakmamasını rica ederek, "Senden rica ederim. Başbakanlığı bırakmayacaksın. Lütfen, rica ediyorum. Çünkü en güzel başbakansın" dedi. Başbakan Davutoğlu da huzurevi sakininin ricasını dinledikten sonra "Öyle mi? Hayırlısı. Dua edin" diye karşılık verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Davutoğlu Sare Davutoğlu Anneler Günü Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (27)

YUSUF:

abla o bırakmadı zaten Tayyip kovdu

Yanıtla1019
KÜRDİSTAN:

TEKMEYİ YEDİ AKLIN BAŞINA GELDİ

Yanıtla1611
antipkk:

Tekmeyi yiyecek olan pis PKKli ve diger Teröristler Alayniz atilacak yakinda Vatandaslikdan defolun nerede yasarsaniz yasayin!

37
HALKIN SESİ I:

1725 AKP DE ÇALMIYANI ÇIRPMIYANI TEMİZ İNSANLARI KOVMA OPERASYONU BAŞLADI DAHA YAPILACAK BAŞKA OPERASYON KALMADI BU ARTIK SON OPERASYON 1725 AKP ARTIK BİTTİ

Yanıtla423
red:

kovimisen agam beni kovirem ule kovirem

Yanıtla321
yesil:

gecen Haftaya kadar Davutoglu ya yorum yazamiyorduk simdi ne oldu da yorum serbest. Medya bile Erdoganci olmus cok yazik

Yanıtla317
antipkk:

Hicede öyle degil Sari mi Yesil mi nesen! Sayin Davutogluna acikdi herzaman. .

01
tayyıple yola çıkılmaz:

tayyıp kimleri harcamadı ki

Yanıtla412
Adınızı Yazın:

YUKARIDA ALLAH var yerde de tayyıp ALLAH sabır versın mıllete

Yanıtla212
red:

he dayı he

Yanıtla211
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title