Haberler

Kızılay İstanbul İl Başkanı Kadem Ekşi, AK Parti'den aday adaylığı için istifa etti

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin AK Partili Meclis Üyesi ve Kızılay'ın İstanbul İl Başkanı Kadem Ekşi, milletvekili aday adaylığı için istifa etti. Ekşi "Yeni bir döneme doğru düşünce ve hayallerimiz var. Çok güzel bir çalışmayı hep birlikte yaptık. İyi ki bu çalışmaları yapmışız. İyi ve güzel işleri hep birlikte yaparak devam edeceğiz" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, mart ayı oturumları Saraçhane'deki başkanlık binasında meclis 1. Başkanvekili Zeynel Abidin Okul başkanlığında başladı. Grup başkanvekillerinin konuşması öncesi kürsüye gelen İBB Meclisi'nin AK Partili Meclis üyesi ve Kızılay İstanbul İl Başkanı Kadem Ekşi, 14 Mayıs'ta yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olabilmek için meclis üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

"YENİ BİR DÖNEME DOĞRU HAYALLERİMİZ VAR"

Aynı zamanda İBB Deprem ve Doğal Afet Komisyonu Başkanı olan Kadem Ekşi, "4 yıllık bir çalışma dönemi içerisinde keyifli, canlı bir dönemi yaşadık. Bugün itibarıyla meclis üyeliğinden istifa ettik. Yeni bir döneme doğru düşünce ve hayallerimiz var. Çok güzel bir çalışmayı hep birlikte yaptık. İyi ki bu çalışmaları yapmışız. İyi ve güzel işleri hep birlikte yaparak devam edeceğiz. Tüm meclis üyesi arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Milletvekili Kadem Ekşi İstanbul AK Parti Kızılay Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

Temel Temel:

Kızılayı bu hale getirenler birde Milletvekili olur ise vay halimize Allah 14 mayısta bunlardan korusun bizi

Yanıtla01
Temel Temel:

kamu kurumlarındaki AK partinin arka bahçesindeki yöneticileri sahneye çıkıyor. KIZIAY IN neden bu hale geldiği işte ortada

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title