Haberler

İBB plajları yaza hazır! Ücret tarifesi belli oldu

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, sorumluluğundaki plajları 15 Haziran'dan açıyor. Kadıköy Caddebostan 1 ve Bakırköy Güneş plajlarının bu yıl giriş ücreti tam 60, öğrenci 30 lira olarak belirlendi. Çatalca Yalıköy 1-2, Arnavutköy Yeniköy, Sarıyer Kısırkaya, Silivri Semizkum, Kumluk, Selimpaşa, Büyükçekmece Albatros ve Avcılar Denizköşkler plajlarında ise duş, tuvalet, soyunma kabini gibi hizmetler 2 lira karşılığında sağlanacak. Plajlarda ayrıca 662 cankurtaran görev yapacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) sorumluluğundaki plajlar, 15 Haziran'dan itibaren vatandaşların hizmetine sunulacak.

İBB'den yapılan açıklamaya göre, Büyükada, Caddebostan, Bakırköy Güneş ve Küçükçekmece Menekşe plajları yaza hazırlandı.

İBB plajları yaza hazır! Ücret tarifesi belli oldu

GİRİŞ ÜCRETİ TAM 60, ÖĞRENCİ 30 LİRA

Kadıköy Caddebostan 1 ve Bakırköy Güneş plajlarının bu yıl giriş ücreti tam 60, öğrenci 30 lira olarak belirlendi. Tam hizmet modeli ile çalışan plajlarda kapalı turnike sistemli, tam fonksiyonlu, tuvalet, duş, soyunma kabini, kafe, spor alanları, şezlong ve şemsiye hizmeti sunuluyor. Kadıköy Caddebostan 2-3 ve Küçükçekmece Menekşe plajlarında ücretli açık duş ve ücretli tuvalet hizmeti Boğaziçi Yönetim A.Ş. tarafından veriliyor. Alanda bulunan şemsiye ve şezlong kiralama hizmetini ise BELTUR sağlıyor. Kısmi hizmet modeli ile işletilen plajların 2024 yılı ücreti ise 30 lira olarak belirlendi.

İBB plajları yaza hazır! Ücret tarifesi belli oldu

Çatalca Yalıköy 1-2, Arnavutköy Yeniköy, Sarıyer Kısırkaya, Silivri Semizkum, Kumluk, Selimpaşa, Büyükçekmece Albatros ve Avcılar Denizköşkler plajları ise üçüncü model olarak işletiliyor. Bu plajlarda asgari ihtiyaçların karşılanabileceği duş, tuvalet, soyunma kabini gibi hizmetler Boğaziçi Yönetim A.Ş tarafından 2 lira karşılığında sağlanıyor.

İBB plajları yaza hazır! Ücret tarifesi belli oldu

BELTUR Büyükada Plajı'nda şezlong, şemsiye, tuvalet ve duş gibi temel hizmetler veriliyor. Plaj alanında 2 BELTUR Mini konsepti ile yeme içme ihtiyacı karşılanabiliyor. Ayrıca, Büyükada Tabiat ve Orman Parkı içerisindeki BELTUR Büyükada Tesisi'nde, restoran ve kafe hizmetleri veriliyor.

İBB plajları yaza hazır! Ücret tarifesi belli oldu

662 CANKURTARAN HİZMET VERECEK

İBB, yaz sezonunda kendi sorumluluğundaki plajlarla kent genelindeki 51 plajda 09.30-19.00 saatleri arasında cankurtaran hizmeti vermeye devam edecek. Plajlarda 662 cankurtaran görevlendirilirken hizmet kapsamında 50 jet ski, 4 kurtarma botu, 2 dron, 19 ATV aracı, 244 gözetleme kulesi bulunuyor. Ayrıca, hizmet verilen 51 plajın tamamında plaj kurallarına ve tehlikelere ait bilgilendirme amaçlı tabelalar yer alıyor. Plajlarda denize girilebilecek güvenli bölgeler emniyet bariyerleriyle çevrilerek yönlendirmeler yapılıyor.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Büyükçekmece Küçükçekmece Caddebostan Selimpaşa İstanbul Büyükada Avcılar Yalıköy Sarıyer Kadıköy Yeniköy Güncel Güneş Yaşam Spor İstanbul Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

Murat Celik:

Eyvah Eyvah Ekrem tatile çıkıyor

Yanıtla4844
Banu Çelik:

Ekrem’e kurban ol.

5658
Murat Celik:

Lütfen benim şeyime kurban olsun

4313
Murat Celik:

Banu Sen de tatil'i seviyorsan sen de buraya aldırayım Avrupa'da tatil yaparsın

3110
Vatan:

ekrem dert oldu size sizi ekrem şutlayacak sabir

1819
Cemal Gökçek:

Çicek böcek konserlere para harcayacagınıza millete ücretsiz yapın

Yanıtla2828
Unbekannt nichts:

Suriyelilerden yer bulursa istanbullularda faydalanır belki

Yanıtla633
muratemre yılmaz:

İmamoğlu gercekten Büyük Başkan.İnsallah Cumhurbaşkanı da olur..Belediye AKP'nin elinde olsaydı bu plajlar 100-200 olurdu..

Yanıtla2016
İbrahim Demirhan:

Bedava

Yanıtla1123
Bajiru Kata:

zehirlenenlerle acil dolunca ekremi gorurum ben bi 10 yila cilt kanseri patlak vermeye baslar istanbul genelinde

Yanıtla44
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title