Haberler

İBB tesislerinde 27 yıl sonra ilk kez alkol satışı yapılması tepki çekti

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Müze Gazhane tesisinde gerçekleşen caz konserinde alkol satışı yapıldığına dair görüntüler sosyal medyada bazı kullanıcıların tepkisini çekti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Beltur şirketi tarafından işletilen kültür ve sanat odaklı Müze Gazhane tesisinde, İstanbul Caz Festivali kapsamında ünlü sanatçı Nils Frahm'ın konseri gerçekleşti. Ancak bu etkinlik sosyal medyada farklı bir şekilde gündeme geldi.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

Etkinlik sırasında katılımcılara alkol satıldığına dair görüntüler, bazı kullanıcıların tepkisini çekti. Öte yandan, 1994'ten bu yana ilk kez İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal tesislerinde alkol satışına izin verildiği de öne sürüldü. İBB'den konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmedi.

İBB tesislerinde 27 yıl sonra ilk kez alkol satışı yapılması tepki çekti

İBB tesislerinde 27 yıl sonra ilk kez alkol satışı yapılması tepki çekti

İBB tesislerinde 27 yıl sonra ilk kez alkol satışı yapılması tepki çekti

Haberler.com / Emre İliksiz - Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (27)

Fatih Yavuz:

İBB Başkanı Ekrem imam oğlu bu millet in başına ne getirse bu millet hak ediyor çünkü bu adamı siz seçtiniz ben seçmedim Ekrem imam oğlu gördüğüm en beceriksiz belediye başkanı

Yanıtla4448
Turhan Eriş:

Doğal haline döndü. Alkol alınmayınca müslümanmı oluyor. Osmanlı zamanında alkol sarayda bile tüketilirdi.ülkemiz laik bir devlet. Her dinden insanlar var. Herkes dilediği gibi yaşar.din dil ırk farkı gözetilmez. Asıl tepki gösterenlerin gerçek yaşamını izleyin türlü türlü sapkınlıklar görürsünüz. Bırakın insanlar özgür yaşasın.Tutuculuk ve baskı toplumu ayrıştırır mutlu etmez huzur vermez.

Yanıtla5633
euro stil:

bunları götürüp arabistana geri dönüşümsüz bırakacaksın orada güzelce din yaşasınlar buralarada gelmesinler

3011
Hakan Kaya :

Bu ülke de eşitlik var özgürlük var. İsteyen istediğini yapmakta hür. Fakat alkolün tüm zamanların, tüm insanların nazarında kötü bir alışkanlık ve sağlığa zararlı olduğu bilinen bir gerçek. Bu gibi ürünlerin kamu tarafından satılması, reklam edilmesi ve örnek teşkil etmesi uygun değil. İçiyor muyuz evet. Ama bu bu hatayı kabul ediyoruz anlamına gelmemeli.

630
mustafa özkan:

Niye tepki çekiyor anlamadım. Hükümetin ötv gelir kaynağının " civarı alkol ve türevlerinden geliyor. O kadar karşı olsalar sattirmazlar. Islamiyet kuralları geçerli olsa iddia bilet vb oynatmazlar. Bence çok yersiz bir itiraz.

Yanıtla3849
Turol Capa:

Elimizde o millet olsa zaten yasaklanırdı. Malesef bazı kesimler illaki zıkımlanmsk istiyor. Alkohol iyi birşey olmadığını bütün bilim adamları söylüyor zaten. ÖTV de mecburen alıyor çünkü satış ve kar var ortada. Bu ülke de yaşayan dinsiz insanlar da var. Onların ihtiyaçları belki. O yüzden serbest yoksa müslüman dediğin zaten içmez. İçenler de gaflet içinde. Baskı yapılıyor için diye toplum dan. Halbuki hristiyanlara bile Alkohol yasak.

829
Evren Durmaz:

Alkol satmayinca musluman satinca hristiyan oluyoz nasil bi zihniyet yasio bu ulkede

Yanıtla4935
Turol Capa:

Hem atalarımıza hem insanlığa saygısızlık yapıyorsun. Herkes istediğini yapabilseydi 1 hafta yaşayamazdık ! Medeniyete örnek olan Osmanlıya laf atamazsın ! Avrupa da bile açık yerlerde Alkohol satılmıyor. İnsanları zehirleyen Alkohol , sığara ve uyuşturucu neden serbest olsun ? Çocuklarımıza bu kötü alışkanlıklara örnek mi olayım ? İçmek istiyorsan git tekel bayiler var. Müslüman olabilmek için kurallara uyman gerekir. Kendi kafana göre din üretmek istiyor isen adını başka birşey koy. Edep yahu

Yanıtla2251
özgür sevindik:

Nasil geçmiste bira reklami yapıp üstelik şifa kaynağı diyerek bu milletin çocuklarıni ayyaşa çevirdiler aynısını şimdi tekrarlıyorlar merak ediyorum 18 alti alkol yasağına karşı veya 10 sonraki alkol yasağına karşi nasıl bir çözüm bulucaklar

Yanıtla1350
TC Eren Güzeycan:

Asparagas haber...algı yapıyorlar her zamanki gibi...akıllanmıyor bu troller

Yanıtla4518
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title