Haberler

İç Anadolu Gençlik Federasyonu Başkanı Cenik'ten Haksen'e Ziyaret

Abone Ol

İç Anadolu Gençlik Federasyonu Başkanı Ümit Hakan Cenik, Kamu Çalışanları Hak Sendikaları Konfederasyonu’nu (HAKSEN) ziyaret etti.

İç Anadolu Gençlik Federasyonu Başkanı Ümit Hakan Cenik, Kamu Çalışanları Hak Sendikaları Konfederasyonu'nu (HAKSEN) ziyaret etti.

İç Anadolu Gençlik Federasyonu Başkanı Ümit Hakan Cenik, Genel Başkan Yardımcıları Gökhan Şahbaz ve Günce Özyonar ile birlikte HAKSEN Genel Başkanı Ayhan Çivi'yi ziyaret etti. Ziyarette Federasyon'un ilkeleri ve faaliyetlerini anlatan Cenik, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutularak, bilime, eğitime, spora, sanata yönlendirilmesi için ciddi çalışmalar yaptıklarını, daha geniş kesimlere ulaşabilmek için sivil toplum kuruluşlarının desteklerine ihtiyaç duyduklarını söyledi.

HAKSEN Genel Başkanı Çivi, ziyaret nedeniyle Federasyon yöneticilerine teşekkür ederek, gençliğe ve topluma yararlı olabilecek projelerde işbirliğine açık olduklarını ifade etti.

Cenik, Çivi'ye ziyaretin anısına plaket takdim etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hak Sendikaları Konfederasyonu Ayhan Çivi Haksen Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title