Haberler

İstismarcılara İdam Mı Hadım Mı? Dev Anketimize Siz De Katılın!

Güncelleme:
Abone Ol

Küçük Eylül'ün katledilmesi sonrasında, idam ve kimyasal hadım tartışmalarının da fitilini ateşlendi. Alevlenen tartışmalar sonrası, Facebook sayfamızda, "Sizce çocuk istismarcılarına ne ceza verilmeli?" başlıklı bir oylama başlatıldı.

Ankara Polatlı'da kaybolan ve sonrasında vahşice katledilmiş şekilde bulunan minik Eylül,çocuk istismarı konusunda yıllardır süren tartışmaları yeniden alevlendirdi. Konuyla ilgili, bugün sabah saatlerinde açıklama yapan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, "Cinsel kastrasyon dediğimiz tedbiri de bütün yönleriyle yeni dönemde devreye sokacağız." diye konuştu.

SOSYAL MEDYADA DA GÜNDEM OLDU

Küçük Eylül'ün canice katledilmesi kısa sürede sosyal medyanın da gündemi oldu. Pek çok kullanıcı küçük Eylül'den gelen acı haberle büyük üzüntü yaşadı. Küçük çocuğun katledilmesi, idam ve kimyasal hadım tartışmalarının da fitilini ateşledi. Alevlenen tartışmalar sonrası, Haberler.com'un Facebook sayfasında, "Sizce çocuk istismarcılarına ne ceza verilmeli?" başlıklı bir oylama başlatıldı. Kullanıcıların yoğun ilgi gösterdiği ankette, "idam" talebi şimdilik daha önde görünüyor.

KAHREDEN HABER GELMİŞTİ

Ankara Polatlı'da bir haftadır aranan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara'nın cansız bedenine ulaşılmıştı. 22 Haziran'da kaybolan Eylül'ün cansız bedeni Yüzükbaşı Mahallesi yakınlarında bir elektrik direğinin dibinde gömülü olarak bulundu. Eylül'ü arama çalışmalarına katıldığı belirtilen ve ifadesinde çelişkili bilgiler veren U.K. gözaltına alınarak tutuklanmıştı. U. K.'nin olaydan bir gün önce köyde yaşayan eşi ve çocuklarını Polatlı'ya götürdüğü belirtilirken, Eylül'ün kaybolduğu gün köylülerle yapılan arama çalışmalarına katıldığı öğrenilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Eylül 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (284)

İdam:

İdamm

Yanıtla135
tc vatandasi:

lan bunun anketimi olur bunun sadece tek bir cezasi var oda ölüm ama idam ederek ama kafasina sikarak yada bicaklayarak ,

Yanıtla428
Hz. Ömer adaleti istiyorum:

İdam istiyoruz: Teröristler için, çocuk istismarcıları için, devletin kasasını boşaltanlar için, hiç ayrım yapmadan. Adalet ALLAH ın yer yüzündeki aynasıdır.

Yanıtla031
alperen:

ey devlet büyükleri sizin evladınız bu şekilde katledilse acaba ne yaparsınız biraz vijdan sahibiyseniz bu ülkeye artık İDAM gelir. . .

Yanıtla125
Murat taş:

İdam

Yanıtla223
maskeli süvari:

iadam tabıkı

Yanıtla222
Jess:

Boydan 5 hattan jiletle cizeceksin derince sonra üzerine tuz basacaksın daha sonra ayaklarından güneşe doğru asacaksın yavas yavas gebermesini bekleyeceksin.

Yanıtla018
NEDİM GÜNEY:

ÖNCE HADIM EDİLSİN O ACI İLE BİRAZ YAŞASIN(BİR HAFTA) SONRA İDAM EDİLSİN AKŞAM 10 DAN SONRA TÜM TELEVİZYONLARDAN ORTAK YAYIN İLE

Yanıtla013
Anneeeee:

Önce hadim sonra idam idam idam idam idam idam. . . .

Yanıtla011
Genç Osman:

İDAAAAAAAMMM

Yanıtla011
Tüm 284 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title