Haberler

İdil'de yaralı peçeli baykuş tedavi altına alındı

Güncelleme:
Abone Ol

Şırnak'ın İdil ilçesinde, arazide yaralı halde bulunan peçeli baykuş tedavi altına alındı. İlçe kırsalında yaralı ve bitkin haldeki peçeli baykuşu bulan kişi, durumu İdil Belediyesi ile Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Şırnak Şube Müdürlüğü'ne bildirdi. Bölgeye gelen ekiplerce teslim alınan kuş, Şırnak Yaban Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Acil Müdahale Birimi'ne getirilerek, tedaviye alındı. Kuş, tedavinin ardından doğaya salınacak.

Şırnak'ın İdil ilçesinde, arazide yaralı halde bulunan peçeli baykuş tedavi altına alındı.

İlçe kırsalında yaralı ve bitkin haldeki peçeli baykuşu bulan kişi, durumu İdil Belediyesi ile Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Şırnak Şube Müdürlüğü'ne bildirdi.

Bölgeye gelen ekiplerce teslim alınan kuş, Şırnak Yaban Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Acil Müdahale Birimi'ne getirilerek, tedaviye alındı.

Kuş, tedavinin ardından doğaya salınacak.

Kaynak: AA / Güncel

Doğa Koruma ve Milli Parklar Hayvan Hakları Güncel Yaşam Çevre Doğa İdil Hayvan Hakları Çevre Doğa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title