Haberler

İETT'nin Büyükada'daki elektrikli minibüsleri caz festivalinde protesto edildi

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Büyükada'da hizmete aldığı elektrikli minibüsler, Adalar'da düzenlenen caz festivalinde protesto edildi. Adalılar, konser alanında eylem yaparak 'Yürünebilir Adalar için azmanbüs istemiyoruz' sloganı attı.

İett'nin Büyükada'da hizmete aldığı elektrikli minibüsler, bu kez caz festivalinde protesto edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği " Adalar'da Caz" festivali için Büyükada'daki Atatürk Meydanı'na sahne kuruldu.

Adalılar, İETT'nin Büyükada'ya getirdiği ve "azmanbüs" adını verdikleri elektrikli minibüslere karşı iki haftayı aşkın süredir yürüttükleri eylemleri konser alanına taşıdı.

Ellerindeki "Yürünebilir Adalar için azmanbüs istemiyoruz" ve "Adalar'da yürümek istiyoruz" pankartlarıyla konser öncesi eylem yapan bir grup ada sakini, müzik eşliğinde "Ada yaya yolu" sloganı attı.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Caz Festivali Büyükada Adalar Güncel Ulaşım Çevre Müzik Spor İETT Ulaşım Çevre Müzik Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title