Haberler

Iğdır CHP Iğdır Il Başkana Ilhan Zor Delikanlı Halkı Yönetemez

Abone Ol

CHP Iğdır İl Başkana İlhan Zor Delikanlı halkı yönetemezCumhuriyet Halk Partasi (CHP) Iğdır İl Başkanı İlhan Zor, Referandumda neden 'Hayır' diyeceklerini açıkladı.

CHP Iğdır İl Başkana İlhan Zor Delikanlı halkı yönetemez

Cumhuriyet Halk Partasi (CHP) Iğdır İl Başkanı İlhan Zor, Referandumda neden 'Hayır' diyeceklerini açıkladı. Türkiye Cumhuriyeti'nin eski Osmanlı Şeri Devletine götürülmek istendiğini, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal'in kurduğu Türkiye Büyük Millet Meclisinin devre dışı bırakılmak istendiği gibi birçok nedenden dolayı 'Hayır' diyeceklerini belirten Zor, milletvekili seçilme yaşının 25'ten 18'e indirilmesini de eleştirdi. Zor, Bir ülkeyi akıl yönetir. Adından belli delikanlı halkı yönetemez. Elbette onlar bizim gençlerimiz, çocuklarımız, fakat yönetimi ehline vermek gerek.18 yaşında hangi yasaya karşı çıkacak, hangi yasa teklifi verecek. Ancak el kaldır, el indir yapacak. Eğer ülke normal yönetilmiyorsa 200 miletvekilide aynıdır, bin Milletvekili de. Sadece Cumhurbaşkanı'nın yargılanması için şuan 350 Milletvekilinin imzası lazımken o zaman 400 Milletvekili gerekli olacak. Bu adamlar bugüne kadar Turkiye Cumhuriyeti vadandaşları için olumlu bir adım atmamışlar ki. Geldikleri günden beri hesapları 'Biz nasıl Turkiye Cumhuriyeti Devletinin yönetim biçimini değiştiriz', 'Biz nasıl zengin oluruz', 'Biz nasıl taraftarlarımızla birlikte oluruz' dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İLHAN ZOR Iğdır Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title