Haberler

Iğdır'da İl Özel İdaresi'nin Araçlarına PKK Saldırısı: 1 İşçi Öldü

Güncelleme:
Abone Ol

Iğdır'da, Ağrı Dağı eteklerinde bulunan yayladaki su hattını tamire giden İl Özel İdaresi ekibine teröristlerce bombalı ve silahlı saldırı düzenlendi. Kepçe operatörü Nurettin Karadeniz öldü

İl Özel İdaresine ait TIR'a yüklenen kepçe ve ona öncülük eden kamyonet, Kadı Tepe bölgesine gitmek için bugün sabah saatlerinde yola çıktı.

Araçlar, saat 09.30 sıralarında Ağrı Dağı eteklerindeki Korhan Yaylası Kadı Tepe bölgesine geldiğinde, patlama meydana geldi. Korhan Jandarma Karakolu'na 200 metre mesafede, PKK'lı teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcı, kamyonetin geçişi sırasında infilak etti.

PATLAMANIN ARDINDAN TERÖRİSTLER KAMYONETTEKİLERE ATEŞ AÇTI

Patlamanın ardından teröristler, kamyonettekilere ateş açtı. Kamyonetteki işçilerden 2'si, kaçarak yaylacıların çadırına sığında. Kamyoneti arkadan takip eden TIR'ın şoförü Murtaza Polat da patlamayı görünce araçtan inerek bölgeden uzaklaştı.

4 ÇOCUK BABASI NURETTİN YILDIZ ÖLDÜ

Saldırının ardından bölgeye güvenlik güçleri sevk edildi. Bindiği kamyonetin yanında ölü bulunan evli 4 çocuk babası Nurettin Karadeniz'in cenazesi Iğdır Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yayla yoluna giriş ve çıkışlar kapatılırken, kaçan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla operasyon başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

Tolga Bababacan:

Serefsizlerlerin gücü anca Sivilere yeter. Artik gözünüzü acin ve encok Zarar kimlerden geleni görün. Bizleri kimsenin Gücü bölmeye yetmeyecek. Vatan Namus Seref TÜRKIYE

Yanıtla216
HAN:

nereye kadar direneceksiniz ey pkk denen cahil yaratiklar.

Yanıtla212
Gül:

Alkis tutan adi yaratiklar varmis. Yuh sizin mayaniza

Yanıtla29
Sogomon:

Işte bu yüzden siz her zaman devrimci degil terorist olarak anilacaksiniz ekmeği pesindeki garibani öldürerek ne büyük iş basardinz amerikali babalariniz bir aferim ceker size Allah rahmet eylesin gercek devrimcilerin baş dusmani bu yaratik surusudur Allah rahmet eylesin tekrardan

Yanıtla15
murat:

muhtesem suleyman geliyor. siz bitiniz

Yanıtla41
ti:

SEVİNENLER VAR AMA BU SUÇU VE SUÇLUYU ÖVME VE TERÖR ÖRGÜTÜ YANDAŞLIĞI SUÇUDUR. SAVCI SİZİ BULACAK VE GEREĞİNİ YAPACAKTIR.

Yanıtla14
Hanzo:

Allah sızlar ne istediniz garibanlardan götünüz yiyorsa askerle, polisle çatışin gücünüz anca masum insanlara yetiyor.

Yanıtla05
bursali:

ekmek kanın içinde.. ara bul ye oldu. Yarabbi ölüm istemiyoruz tabaktaki ekmek kan olmasın

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title