Haberler

Iğdır'da Şehit Olan Polislerden 12'sinin Kimliği Belli Oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Iğdır'dan Dilucu Sınır Kapısına görevli polis memurlarını götüren servis minibüsüne düzenlenen bombalı saldırıda şehit düşen polislerin kimlikleri belli oldu.

Iğdır'dan, Dilucu Sınır Kapısı'nda görevli polis memurlarını götüren servis minibüsü ile koruma görevi yapan otomobilin, Aralık ilçesine bağlı Hasanhan Köyü yakınlarından geçişi sırasında PKK'lı teröristler yola önceden döşedikleri yaklaşık bir ton bombayı uzaktan kumanda ile patlatıldı, 13 polis şehit oldu. Şehit polislerden 12'sinin kimliği belli oldu.

12 şehidimizin isimleri şöyle:

Bşk. Mehmet PARLAK
Bşk. Yusuf YELKENCİ
P.M. Fehmi ŞAHİN
P.M. Ali KOÇ
P.M. Haluk VARLI
P.M Burak ZOR
P.M. Yalçın TALIK
P.M Yaşar DOĞANCAY
P.M Hasan ESER
P.M İbrahim DERİNDERE
P.M Adem CAN KURTARAN
P.M Bekir Serhat KAYA

ABDULLAH GÜL'ÜN YAKIN KORUMASIYDI, IĞDIR'DA ŞEHİT DÜŞTÜ

Iğdır'dan Nahcivan'a açılan Dilucu Sınır Kapası'nda görev yapan polisleri götüren servis minibüsüne PKK'lı teröristler tarafından gerçekleştirilen bombalı saldırıda şehit olan 13 polis memurundan Fehmi Şahin'in 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yakın korumalığını yaptığı öğrenildi. Gül'ün görev süresinin sona ermesinin ardından Iğdır'da görev aldığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Gül Iğdır Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (196)

sas10:

Ey guzelim ıgdır.Kafkas şehri Türk yurdu ığdır.Ne oldu da sana bunca haine geçit verdin.Nezaman yerlesti bağrına bu hayinler.Ama dur ben söyleyim. siz siyasi çekişme içine girip birbirinizi yerken,bu vatan hayinleride yurdunuza yerleşti.

Yanıtla47322
Öyle Değil mi?:

Allah şehitlerimize rahmete eylesin. Bu milletede terör ve destekçilerini bitirmeyi nasip etsin

Yanıtla25302
bebek:

Allah pkk ve onun gibi orgutlerin hepsinin belesini versin

Yanıtla54237
Devlet Millet:

Analar ağlamasın diyenlerin geldiği son nokta artık vatan ağlamasın olacak bu gidişle yanlış yönetimin sonucunu bile kabullenemeyen 400 400 diyenler elbet birgün Allah sizden de hesap soracak oy verip göreve getirenlerdende.

Yanıtla3177
eski hdpli:

HDP ye,vatan hainlerine, oy veren Atatürkçüler sağolsun..

Yanıtla788
ALLAH BİRLIGIMIZI BOZMASIN:

ALLAHTAN RAHMET DİLIYORUM MAKAMLARI CENNET OLSUN KİMSE ÖLMESIN BU KİRLI KARDEŞ SAVAŞI DÜRSUN BİRLIK BERABERLIK KARDEŞLIK OLSUN BARIŞ OLSUN

Yanıtla578
Devlet Millet:

Çözüm süreci yalanına oy verenler siz oyla akpyi desteklerseniz daha çok şehit veririz böyle 2002 de şehit asker sayısı sadece 2 akp yönetiminde sadece iki günde 15 katı daha önce ki saldırıları söylemeye gerek yok ey halk titre kendine dön yoksa daha çok şehit cenazesinde nutuk gözyaşı dinler ve izlersiniz

Yanıtla3344
urfalı:

kahrolsun. hdp

Yanıtla1749
Merhaba:

Artık akp oy yok

Yanıtla2142
mustafa 06:

Bu ülkede medya ve muhalefet en büyük vatan haini!

Yanıtla1943
Tüm 196 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title