Haberler

Iğdır İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde Yangın Tatbikatı

Güncelleme:
Abone Ol

Iğdır İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde Yangın Söndürme, Arama, Kurtarma, İlkyardım konularında tatbikat düzenlendi.

İl Müdürü Hüseyin Eraslan'ın katılımıyla gerçekleştirilen tatbikatta ilk olarak, Yangın Söndürme, Arama, Kurtarma ve İlkyardım konularında, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Sivil Savunma ekiplerine teorik eğitim verildi.

Eğitimi, Iğdır Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve Iğdır Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli tarafından gerçekleştirildi. Teorik eğitimin ardından, Iğdır Sivil Savunma ekipleri Müdürlük Hizmet Binasının önünde temsili yakılan ateşin nasıl söndürüleceği hususunda pratik bilgiler sunuldu.

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hüseyin Eraslan yaptığı açıklamada " Bu eğitimde bizlere yardımcı olan Iğdır Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne ve Iğdır Iğdır Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerine çok teşekkür ederim. Bugün bir senaryomuz vardı. Binada bir yangın çıkarsa nasıl söndürülür, kurtarma nasıl yapılır bunun tatbikatını gerçekleştirdik." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Eraslan Iğdır Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title