Haberler

İhlas Koleji Türkiye Şampiyonu

Abone Ol

Türkiye Şampiyonu oldu.bronz madalya kazandılar.yenerek altın madalyaya ulaştı.

Hatay'da düzenlenen Türkiye Yıldızlar Judo Şampiyonası'nda İhlas Koleji Judo Kulübü sporcusu Kübra Fedakar, 52 kiloda

Türkiye Şampiyonu oldu.

Toplam 58 ilden 457 erkek ve 326 bayan sporcunun katıldığı şampiyona da ayrıca İhlas Koleji Judo Spor Kulübü sporcuları Orhan Sımsıkı 38 kiloda

gümüş, Emine Ünal 36 kilo ve Esra Fedakar da 48 kiloda

bronz madalya kazandılar.

KÜBRA FİNALDE ORDULU RAKİBİNİ DEVİRDİ

Finale kadar yapmış olduğu beş

karşılaşmada

üstün bir performans ortaya koyan Fedakar, final maçında karşılaştığı Ordulu rakibini

yenerek altın madalyaya ulaştı.

Şampiyona sonrasında konuşan Kübra Fedakar, 52 kiloda şampiyon olmanın çok zor olduğunu ama çalışmalarının karşılığını alarak şampiyon olduğunu belirtti. Bundan sonraki amacının milli takıma katılmak olduğunu belirten Fedakar, Türkiye'de ve Avrupa'da önemli başarılara imza atmak için çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Toplam dört madalya toplayarak İstanbul'un 4. olmasında önemli bir katkı yapan İhlas Koleji Judo Kulübü'nün antrenörü Mehmet Ballıoğlu, ufak tefek hatalarla daha çok madalya alma şansını kaybettiklerini belirtti. "Çocuklarımız bazen heyecanlarına yenik düşebiliyorlar. Bazı bireysel hatalarımız olmasaydı madalya sayımız daha da fazla olabilirdi" diyen Ballıoğlu, önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan Okullararası Türkiye Şampiyonası'na hazırlandıklarını ifade etti.

Alınan sonuçların ardından İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç da sporcuları ve antrenörlerini tebrik etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İhlas Koleji Emine Ünal Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title