Haberler

İhsanoğlu: Bayrağın ve Vatanın Birliği Türkiye'nin Kırmızı Çizgisidir" Haberine Ek

Abone Ol

2 METRELİK TAM BUĞDAY EKMEĞİNİ DAĞITTI Konuşmasının ardından eşi Füsun İhsanoğlu ile birlikte yemek yiyeceği masaya geçen Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, CHP Tekirdağ teşkilatının kendisi için yaptırdığı 2 metrelik tam buğday ekmeğini masada parçalayıp, kendisini takip eden gazetecilere ikram etti.

2 METRELİK TAM BUĞDAY EKMEĞİNİ DAĞITTI

Konuşmasının ardından eşi Füsun İhsanoğlu ile birlikte yemek yiyeceği masaya geçen Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, CHP Tekirdağ teşkilatının kendisi için yaptırdığı 2 metrelik tam buğday ekmeğini masada parçalayıp, kendisini takip eden gazetecilere ikram etti. İhsanoğlu, iftar yemeğinin ardından onarımı tamamlanan Sakatlar Derneği Tekirdağ Şubesinin hizmet verdiği binanın açılını yaptı. Bir günlük Trakya temaslarını tamamlayan Cumhurbaşkanı Ekmeleddin İhsanoğlu, karayoluyla Çorlu İlçesi'ndeki havaalanına giderek uçakla Ankara'ya döndü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ekmeleddin İhsanoğlu Füsun İhsanoğlu Tekirdağ Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (1)

Tekirdağ iftar yemeğine katılan halk:

Sayın Emeleddin ihsanoğlu bu tarz organizasyonlarda koruma etrfında olmaktansa halkın seçeceği halkın içinde olmanızı organizasyondak becerksizliği halktan dinleyip iftar için gelip aç dönen insanların sizin için düşüncelerini dinlemenizi arzu eder halk için cumhurbaşkanı adayı olmanızı beklerdik.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title