Haberler

Sami Selçuk, Adı Net Olarak Dillendirilen 2. Cumhurbaşkanı

Güncelleme:
Abone Ol

Prof.Dr.Sami Selçuk adı net olarak dillendirilen ikinci Cumhurbaşkanı aday adayı oldu.

Prof.Dr. Sami Selçuk adı net dillendirilen ikinci Cumhurbaşkanı aday adayı oldu. Daha önce DSP'liler Genel Başkanları Masum Türker'in adını önermişlerdi.

ADI, BASIN TOPLANTISINDA ÖNERİLECEK

Demokrasi Üzerine Düşünce üretim Topluluğu adına Emekli vali ve Mülkiyeliler Birliği Eski Genel Başkanı Güngör Aydın bir açıklama yaparak Prof.Dr. Sami Selçuk'un Cumhurbaşkanlığı'nı bir basın toplantısıyla önereceklerini bildirdi.

Aydın'ın açıklamasına göre Sami Selçuk'un Cumhurbaşkanlığına önerilmesine ilişkin basın açıklaması öneri sahiplerinin katılımıyla 15 Mayıs Perşembe günü saat 11.00'de Mülkiyeliler Birliği Genel Merkezi Salonu'nda yapılacak.

Kaynak: ANKA / Güncel

Masum Türker Sami Selçuk Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

DIPSIZ MILLETundefined:

BU ADAM ESKI TURKIYEDE YASIYOR.KAH PARALELCI OLDU PARALELCILERE KOSUP GOZ KIRPTI.KAH ISRAILE METHIYELER DUZDU.PEREZE OPUCUKLER GONDERDI.GUCU MILLETTE DEYILDE DISARDA ARAYAN BU ZATI MILLET NIYE SECSINKI.BOYLE BIR KISI YERLI OLABILIRMI.BU MILLETIN EMRINDE OLABILIRMI.

Yanıtla126
enver yılmazundefined:

seni ancak paralelciler beğenir ve israile cumhurbaşkanı seçilirsin

Yanıtla86
tevne loykaundefined:

sen ancak israile cumhurbaşkanı olmaya layıksın sana türkiye yakışmaz şanına leke gelir

Yanıtla68
bozkurtundefined:

Tutturmuşlar bir paralel gidiyor. Türk devlet geleneklerine aykırı hareket eden tayyipten başka paralel yok bu memlekette. Peşkeş çekmeye doyamadı ülkemizi.

Yanıtla26
Cumhur Ölmezmahmutdogan1960@hotmail.com:

Eski usul Cumhurbaşkanlığı devri geçti. Bunu fark edemeyenlerin aday göstermesi de aday olması da beyhude çaba.

Yanıtla16
m aliundefined:

ne o sami selçuk yorumu ağır geldi herhalde viçdanıyla cüzdanı arasında kalan bi hukukçuyu dillendirdim bunlardan cumhur olursa vay bu ülkenin haline

Yanıtla25
DIPSIZ MILLETundefined:

CANKAYA YOLUNDA PARALEL YAPININ BIRKAC PLANINDAN BIRI.O OLMAZSA BU .BUYUR BURDAN YAK.SAMI SELCUK CUMHURBASKANI OLURSAKI MUMKUN DEYIL.ISRAILE GIDIP BIAT EDIP PEREZE SEVGILRINIMI SUNACAK.KUTLAMAYI AGLAMA DUVARININ ONUNDEMI YAPACAK.TUM BU OLANLAR UYANAN DEVIN BOYNUNA TEKRAR YULARI TAKMA CABALARIDIR.NAFILE CABA.

Yanıtla33
İZMİRLİundefined:

Arkadaşlar cumhurbaşkanlığı çok önemlidir ve bu makama gelecek kişiyi ilk defa halk seçecek beğensenizde beğenmesenizde bu başkanlık sistemine gidiştir. Bu yüzden önümüze getirilecek adayları iyi süzelim particilik ümmetçilik milliyetçilik yapmak sadece çözümsüzlük üretmektir. dikkatli olalım

Yanıtla11
dikkatAdınız Yazınundefined:

Sami Selçuk iyi bir hukuk hocasıdır ama teorik bilgiler arasında sıkışmış kalmıştır, pratik hayatı bilmez, elit bir tabakadan dışarı çıkmamıştır, devleti temsil işinin kitaplar arasından yapılması mümkün değildir...

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title