Haberler

Ilgaz'daki yangın kontrol altına alındı

Güncelleme:
Abone Ol

Orman Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Ilgaz'daki yangının kontrol altına alındığı belirtilerek, bölgede soğutma çalışmalarının devam ettiği bildirildi. Ilgaz Belediye Başkanı Mehmet Öztürk ise yangının kontrol altına alındığını ve yaklaşık 45-50 hektar bir alanın zarar gördüğünü açıkladı.

SOĞUTMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Orman Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Ilgaz'daki yangının kontrol altına alındığı belirtilerek, "Bölgede soğutma çalışmalarımız devam ediyor" denildi.

Ilgaz Belediye Başkanı Mehmet Öztürk da basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Dün 17.30 civarında başlayan yangın, yoğun çabalar sayesinde devletin tüm imkanları ile müdahalesi sayesinde bugün saat 09.30 itibarıyla kontrol altına alındı. Yaklaşık 250'ye yakın personel, 100'e yakın aracın müdahale ettiği, 4 köyümüzün tedbir amaçlı boşaltıldığı büyük bir yangındı. Yaklaşık 45-50 hektar bir alan zarar gördü" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orman Genel Müdürlüğü Mehmet Öztürk Güncel Dünya Çevre Doğa Çevre Doğa Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title