Haberler

İlham Süheyl Aygül, ArenaPark'ta

Güncelleme:
Abone Ol

Aygül, hem kitabını imzalayacak hem de gençlere tavsiyelerde bulunacak

Küçükçekmece Atakent'te yer alan ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, iş hayatında kariyer yapmak isteyenlere önemli ip uçları veren 'Beyaz Yakalının Akıl Defteri'  adlı kitabın yazarı İlham Süheyl Aygül'ü ağırlıyor. Cumartesi günü saat 16.00'da gerçekleşecek olan buluşmada Aygül, hem kitabını imzalayacak hem de gençlere tavsiyelerde bulunacak

İş hayatında kariyer yapmak isteyenlere önemli ip uçları veren 'Beyaz Yakalının Akıl Defteri'  adlı best-seller kitabın yazarı ve Turkkariyer Yönetim Kurulu Başkanı İlham Süheyl Aygül, 28 Nisan Cumartesi günü ArenaPark'ta okuyucularıyla buluşuyor. Cumartesi günü saat 16.00'da gerçekleşecek olan buluşmada İlham Süheyl Aygül, hem kitabını imzalayacak hem de gençlere kariyer yolculukları sırasında karşılaştıkları sorunları çözme konusunda önerilerde bulunacak. Beyaz yakalılara "kendilerini akıllarıyla, başkalarını kalpleriyle yönetmeyi" öneren Aygül, Turkkariyer Yönetim Kurulu Başkanı olmadan önce 18 yıl bankacılık sektörünün farklı kademelerinde üst düzey yöneticilik görevlerinde bulundu.

Küçükçekmece'nin buluşma noktası

Ziyaretçilerini Türkiye'nin önde gelen isimleriyle buluşturan ArenaPark, düzenlediği söyleşi, konser, imza günleri ve sergilerle büyük beğeni topluyor. İstanbul'un Avrupa yakasının açık hava konseptli ilk ve tek alışveriş merkezi olan ArenaPark'ta, ulusal ve uluslararası markalara ait 100 mağaza bulunuyor. ArenaPark'ı hafta içi günde 20-25 bin, hafta sonuysa 35 bin kişi ziyaret ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Küçükçekmece Atakent Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title