Haberler

İlkbaharda Kar Kürtüklerinde Kayak Keyfi

Güncelleme:
Abone Ol

Ordu'nun Kabadüz ilçesinde bulunan Çambaşı Yaylası'nda kar kürtükleri üzerinde kayak yapan vatandaşlar renkli görüntüler oluşturuyor.

Ordu'nun Kabadüz ilçesinde bulunan Çambaşı Yaylası'nda ilkbaharla kar kürtükleri üzerinde kayak yapan vatandaşlar renkli görüntüler oluşturuyor.

İlkbaharla birlikte karların eridiği, çiçeklerin açtığı 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nda erimeyen kar kürtükleri yaylaya gelenlerin nisan ayının son günlerinde kayak yapma imkan sağlıyor. Salih Demirci, "Ordu merkez sıcak olmasına rağmen, Çambaşı Yaylası'nda yılın bu mevsiminde bir taraftan güneşi yaşarken bir taratan da kar kürtüklerinin üzerinde kayak zevkini tadabiliyorsunuz. Burada her şey çok güzel" dedi.

Cemalettin Türk, "Çambaşı Yaylamızın yazı, kışı, baharı, insanları bir başka güzel. Nisan ayının son günlerinde burada kayak yaparak çocukluk yıllarımıza döndük. Yayla bizim için yaşam demek. Bu yaylanın güzelliğini herkes görsün bilsin istiyoruz" diye konuştu.

Oktay Şener ise, "Cennet vatanımızın oksijen yurdu Çambaşı Yaylamız da bir tarafta kar, diğer tarafta çiçekler ve güzel hava herkesin tüm vatandaşlarımızın buraları görmesini istiyorum" şeklinde konuştu.

Güneş, kar ve çiçeklerin bir arada bulunan yaylaya gelenler gördükleri manzarayı ölümsüzleştirmek için bol bol fotoğraf çekiyorlar. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Çambaşı Kabadüz Güncel Ordu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title