Haberler

İlkem Koleji'nden Yurtbeyi Dayanışması

Abone Ol

Özel İlkem İlköğretim Okulu 5/a Sınıfı, Gölbaşı Yurtbeyi İlköğretim Okulu İçin Topladıkları Yardımı Bir Ziyaretle Arkadaşlarına Ulaştırdı.

Özel İlkem İlköğretim Okulu 5/A sınıfı, Gölbaşı Yurtbeyi İlköğretim Okulu için topladıkları yardımı bir ziyaretle arkadaşlarına ulaştırdı.

Yurtbeyli kardeşleri için kampanya düzenleyen ve yardım toplayan İlkem Koleji öğrencileri, hem yardımları ulaştırmak hem de kaynaşmak amacı ile Yurtbeyli İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti.

İlkem Koleji’nden veliler ve okul müdürü tarafından uğurlanan İlkem Koleji 5/A sınıfı öğrencileri, Yurtbeyli’de öğrenciler ve velileri tarafından karşılandı.

Üç öğretmenli ve birleştirilmiş sınıflardan oluşan Yurtbeyli İlköğretim Oklulu öğrencileri ile İlkem Koleji öğrencileri kısa sürede kaynaştı. Yurtbeyli öğrencileri hazırladıkları oratoryoyu sunarken duygusal anlar yaşandı. İlkem Koleji öğrencilerinin de melodikaları ile Onuncu Yıl Marşı’nı seslendirdikleri törenin ardından öğrenciler hep beraber oyunlar sergiledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title