Haberler

İmam, Annesinin Selasını Verip, Cenaze Namazını Kıldırdı

Güncelleme:
Abone Ol

Denizli'de cami imamı Ali Sürücüoğlu, yaşlılığa bağlı nedenlerden ölen annesi Ulviye Sürücüoğlu'nun sabah selasını verip öğlende cenaze namazını kıldırdı.

Denizli'nin Honaz İlçesi'nde cami imamı Ali Sürücüoğlu, yaşlılığa bağlı nedenlerden ölen annesi 77 yaşındaki Ulviye Sürücüoğlu'nun sabah selasını verip öğlende cenaze namazını kıldırdı. Üzgün olduğunu belirten Sürücüoğlu, annesinin vasiyetini yerine getirdiğini söyledi.

DÜN AKŞAM HAYATA GÖZLERİNİ KAPADI

Denizli Konyalıoğlu Cami imamı ve Denizli Din Görevlileri Derneği Başkanı Ali Sürücüoğlu, yaşlılığa bağlı nedenlerle bir süredir hastanede tedavi gören annesi Ulviye Sürücüoğlu'nu dün akşam saatlerinde yitirdi.

ÖNCE SELASINI OKUDU SONRA NAMAZINI KILDIRDI

Sürücüoğlu ve ailesi, evlerinin önünde kurulan çadırda taziyeleri kabul etti. Bugün sabah saatlerinde ise annesi için sela okuyan imam Ali Sürücüoğlu, öğlende Honaz Çarşı Camii'nde cenaze namazı kaldırdı. Sürücüoğlu'nun oldukça üzgün olduğu gözlendi. Kılınan cenaze namazının ardından Ulviye Sürücüoğlu Honaz İlçe Mezarlığı'nda toprağa verildi.

"VASİYETİYDİ"

Hayatının en zor gününü yaşadığını belirten Ali Sürücüoğlu, "Annemi ebedi hayata uğurladık. Benim için annemin selasını okumak, cenaze namazını kıldırmak çok zordu. Ama annem yaşarken bunları yapmam için bana vasiyette bulundu. Bu zor günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkesten Allah razı olsun" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Sürücüoğlu Denizli Honaz Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

Ali cinarmobilWeb@haberler.com:

İnna lillahi ve inna ileyhu racun...

Yanıtla253
bam teli:

imam bunun için maaşlıdır, hemde çok yüksek maaş alır

Yanıtla384
SonaermobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet eylesin. Kalanlarada sabır ve huzur eylesin.

Yanıtla133
TURANmobilWeb@haberler.com:

VATANINI, BAYRAĞINI, DİNİNİ, KİTABINI SEVEN...CHP ve. HDP YE OY VERMEZ..BUNLAR HAİN GEZİCİLER,ERMENİCİLER,PKK CİLAR...BUNLAR DİNSİZ KİTAPSIZ ....MHP Lİ KARDESLERİMİZDE OYLARİNİ BU SEFERLİK AKP YE VERMELİ ...HAİNLERE KARŞI MANTİK BUNU GEREKTİRİYOR... .

Yanıtla1715
Adam gibi..! Mobil-IOS:

Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah!! Uc aylar icinde olmesi ne kadarda guzel Allah taksiratini affetsinn!!

Yanıtla031
melik aksuMobil-ANDROID:

allah rahmet etsin

Yanıtla130
Adınızı Yazın:

halime allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Yanıtla328
zafermobilWeb@haberler.com:

İslamı bilmeyenlerin yaptığı bir haber. Ne mutlu imanlı ölene ne mutlu evladı cenaze namazını kıldirana

Yanıtla228
Mahmut:

Allah ona ve ölen tüm müslümanlara rahmet etsin inşallah.

Yanıtla022
haberler:

genelde imamlar bunu yapar zaten

Yanıtla810
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title