Haberler

İngiliz Hastanın İmdadına Türk Doktorlar Yetişti

Abone Ol

Muğla'nın Dalaman İlçesi'ne bağlı Sarıgerme'deki Pegasus Tropikal Otel'de tatil yaparken rahatsızlanan İngiliz turist 50 yaşındaki Gilhan Herbert Jackson, bel fıtığı ameliyatı olarak sağlığına kavuştu.

Muğla'nın Dalaman İlçesi'ne bağlı Sarıgerme'deki Pegasus Tropikal Otel'de tatil yaparken rahatsızlanan İngiliz turist 50 yaşındaki Gilhan Herbert Jackson, bel fıtığı ameliyatı olarak sağlığına kavuştu.

Tatili sırasında rahatsızlanınca ambulans ile Ortaca İlçesi'nde bulunan Özel Yücelen Hastanesi'ne kaldırılan Gilhan Herbert Jackson, burada beyin cerrahı Op. Dr. Murat Çobanoğlu tarafından muayene edildi. MR'ı çekilen Jackson'ın bel fıtığı olduğu anlaşıldı ve hemen ameliyata alındı.

Op. Dr. Çobanoğlu, mikro cerrahi yöntemiyle yapılan ameliyatın ardından, hastanın sağlık durumunun gayet iyi olduğunu söyledi. Op. Dr. Murat Çobanoğlu, "Hasta bize şiddetli bir bel ağrısı ile geldi.

Ayağa kalkamıyor ve yürüyemiyordu. İlk tedavimiz sonunda çekilen MR'da sağ 4-5 kısmında büyük bir fıtığa rastladık ve hemen karar vererek hastayı ameliyata aldık. Yaklaşık 3 saat süren başarılı bir mikro cerrahi ameliyat sonrasında birkaç saatlik bir istirahat ile hastamız ayağa kalktı.

Kendisi de buna inanamadığını belirtti. Ameliyat sonrasında ilk birkaç gün dikkat etmesi gerekli olan şeyleri kendisine anlattık. Kendisi de bizden çok memnun kaldığını belirti" dedi.

DOKTORUM BENİM KAHRAMANIM

Jackson da, iki yıldır İngiltere'de çeşitli doktorlara gittiğini ve kendisine sadece siyatik teşhisi konulduğunu belirtti. Gilhan Herbert Jackson, "İğne ve hap verdiler. Ben de tatile geldim. Ancak ağrılar dayanılmaz hale geldi. Çekilen MR sonucunda fıtık olduğunu söylediler. Önce çok korktum. Doktorum beni ikna etti ve ameliyat oldum. Şimdi kendimi çok iyi hissediyorum.

Doktorum benim kahramanım. Ona sağlığımı borçluyum. Onu İngiltere'de evimde ağırlamak istiyorum. Ayrıca hastanedeki bakım çok güzel. Herkesten memnun kaldım. İngiltere'ye gittiğimde tüm arkadaşlarıma tavsiye edeceğim" diye konuştu. - Muğla / Ortaca

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sağlık Güncel Sağlık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title