Haberler

İnşaat iskelesi çöktü: 3 işçi hayatını kaybetti

Güncelleme:
Abone Ol

Ankara'nın Sincan ilçesinde inşaatta iskelenin çökmesi sonucu 2'si kardeş, 3 işçi hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay, öğle saatlerinde Törekent Mahallesi'nde 16 katlı inşaat halindeki binada meydana geldi. İşçiler, 12'nci katta dış cephe boyası yaptığı sırada iskele kırılarak, bir kısmı çöktü. Çöken kısımda çalışan inşaat işçileri Volkan (34) ve Çetin Buru (39) kardeşler ile kuzenleri Mertcan Buru (27) yere düştü. Diğer işçilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Volkan ve Çetin Buru'nun hayatını kaybettikleri belirlendi. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesini olay yerinde yaptığı Mertcan Buru da ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Soruşturma İş Kazası Güncel Ankara İnşaat Yaşam İş Kazası Ölüm Soruşturma Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

Burcu Güven:

Allah rahmet eylesin. Kısa süreli de olsa seviye farkı bulunan yerlerde yapıalcak çalışmalarda paraşüt tipi emniyet kemeri giyilmeli ve uygun noktalara (yaşam hattı) kendimizi sabitlemeliyiz. Kazasız sağlıklı günler dilerim.

Yanıtla253
bekir yapici:

is güvenliginin olmadigi cezalarin yetersiz oldugu denetimin olmadigi ve kurallara uyulmayan olmayan bir ülkede bu tip kaza degil cinayetler önlenemez malesf Türkiye is kazalarinda avrupaya göre rekor kiran seviyelerde ama bu kimsenin umurunda degil ikdidar yargi hatta halkimiz dahil ilgisiz alakasiz ve sorumsuzluk örnegi veriyor.

Yanıtla132
Anty-Partizan:

Celladina Asik Millet Oldugu Icin Olabilir mi ?

01
ARSLANOĞLU Hakan:

Ekmek paralarını kazanırken ölüyorlar. Allah onların ölümünü meslek şehidi olarak kabul eder inşallah.

Yanıtla317
sinan çayırcı:

Tamam da neden önlemini almadınız diye sual de sorulabilir mi ?

02
Emre null:

insanlar hep bana bisey ci olmazci meydan okuyucu havasındayım ozellikle erkekler bu yuzden ömürleri kadınlara göre kısadır kadın kardeşlerimize bakin ne akdar hayat dolu yaşamak için yaşarlar ama erkekler surekli kavgaci surkeli birbirleri ile uğraşır kıskanır oysa kendisine peygamberlik verilirken Allah im kardeşim Haruna da peygamberlik ver diyebilen temiz kalpli hz Musa gibi paylaşımcı olmaliyiz kardeş olmaliyiz dunya hepimize yeter

Yanıtla213
Üveys Uyanık:

bu dünya garibanin dünyası degil

Yanıtla111
sinan çayırcı:

Ne garibanı abim , boyacı ekibi olarak aldıkları işlerden güzel para kazanıyorlar. Garibanlık değil de tedbirsizlik sonucu olmuş olabilir. Allah rahmet etsin. Cephede çalışan arkadaşlara emniyet kemeri taktıramıyoruz

14
Dağıstan:

Tüh , çok yazık. Neden adamakıllı önlem alınmaz , denetlenmez, anlamadım

Yanıtla010
Cafer KILIÇ:

Allah Rahmet eylesin sabırlar diliyorum

Yanıtla17
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title