Haberler

İntihar Ettiği Sanılan Küçük Gelin, Öldürülmüş

Güncelleme:
Abone Ol

Adıyaman'ın Besni İlçesi'nde, intihar ettiği öne sürülen 16 yaşındaki Fatma Koçak'ın, annesi ve üvey kardeşi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Adıyaman'ın Besni İlçesi'nde, tarım ilacı içip ardından av tüfeğini karnına ateşleyerek intihar ettiiği öne sürülen 16 yaşındaki evli Fatma Koçak'ın, annesi ve üvey kardeşi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Gözaltına alınan anne ve üvey kardeş, tutuklanarak cezaevine konuldu.

İNTİHAR DEĞİL CİNAYET

Besni'de 2.5 ay önce annesinin onayıyla 26 yaşındaki Bayram Ali Koçak'la evlenerek Nevşehir'e giden 16 yaşındaki Fatma Koçak, 23 gün önce evden kaçtı. Polis tarafından bulunup annesine teslim edilen 2 aylık gelin Fatma Koçak, geçen perşembe gecesi av tüfeğiyle karnına edilmiş halde ölü bulundu. Yakınları genç kadının tarım ilacı içtikten sonra intihar ettiğini öne sürdü. 

İNTİHAR SÜSÜ VERMEK İSTEMİŞLER

Koçak'ın ölümü ile ilgili soruşturmayı sürdüren polis, olayın cinayet olduğunu belirdi. Olayın meydana geldiği bölgedeki kamera kayıtlarını inceleyen polisler, genç kadının annesi Ayşe Gündüz ve üvey kardeşi Kadir Yakut tarafından planlanarak öldürüldüğünü ve cinayetin anlaşılmaması için intihar süsü verildiğini saptadı. Gözaltına alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan Gündüz ve Yakut, işlemlerinin ardından sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatma Koçak Adıyaman Besni Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (25)

smldihem:

Allah o anneyi ıslah etsin,böylelerine de annemi deniyor?

Yanıtla130
ADIMI YAZMIYORUM ULAN:

Önce tecavüz edip sonra öldürmüşlerdir.Böyle kayıtlara intihar diye geçen olaylar çok doğuda.Batıda olan olaylarda da bunlardan kaynaklı.

Yanıtla168
ŞİRİNsirin-34@hotmail.com:

Adını yazmayan kişi olayı nereye çekiyorsun sen?Ben de DOĞULUYUM ama böyle bir şeyi çevremde görmedim daha !!! Düşüncesiz olduğun belli oluyor söylediklerinle !..

00
Aydın KARAKELLE:

Cehalet bu insanların kaderi değil...Onları bu duruma düşürenler utansın...Yıllarca doğu-Güneydoğu ihmal edildi...Başımıza cehaletin yanında PKK gibi bir musibeti de hediye etti...'Bu devletin esas sahipleriyiz' diyerek yüzde 10 luk kesim yüzde doksanı idare etti...Bütün musibetler bu bozuk zihniyetin sahipleri...Olan gençlere-çocuklara ve kadınlara oluyor...

Yanıtla518
Nuri Koraykoray79@hotmail.com:

Her cahil boyle cinayet mi isliyor yanii? Bu konuyu da politikaya cekmissiniz.

00
umit pırnazumitpirnaz@hotmail.com:

Allahım ne olur bizi avrupa birliğine almasınlar ordaki iyi insanları ve toplumu bozmayalim

Yanıtla129
avrupamizart.zurz@gmail.com:

Sizin ne isiniz var avrupa birliginde,siz devam edin bakalim.ancak binalar,köprüler,alisveris merkezleri dikersiniz.kirmizi isik tanimassiniz,yaya gecit bilmesiniz...devam edin

Yanıtla412
atalay mgulluyanliz-kiral@hotmail.com:

O bir melektir termtemiz cennettedir itemedigi birine para karsiligi evlendirdiler .sebeb bu kim ne dersse desin. Nut icninde yatsin amin

Yanıtla014
Al Sanaalsana@web.de:

Dinimize göre öldürmek, iskence yapmak

Yanıtla310
halil ibrahim başkaya:

Yazık günah melek gibi yüzü var ve daha 16 sında .Bence zorla evlendirilmiş.kocasından da zorbalık görmüş kaçmış.aileside istememiş ve öldürmüş.çok üzücü bir olay.Allah kimseyi merhume'nın yaşadıklarını yaşatmaz inşallah..Bence cezalar arttırılmalı.gerekirse idam yasası çıkmalı.ibreti alem için meydan da asılmalı.Asılmalıki bunları ileride yapabilecek kişiler bir daha düşünmeli ve bu olay yaşanmamalı...

Yanıtla210
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title