Haberler

İpek Futbol Turnuvası Başladı

Güncelleme:
Abone Ol

Kanser tedavisi gören 7 yaşındaki İpek'in adını taşıyan ve 4,5 ay sürecek Nostalji Futbol Turnuvası'nın ilk karşılaşması, İpek ve ve Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak'ın eşi Ayfer Solak'ın top atışıyla başladı.

Düzenlendiği ilk günden itibaren büyük coşkuyla karşılanan Geleneksel Nostalji Futbol Turnuvası'na 3 yıldır kanser tedavisi gören minik İpek'in adı verildi. Çiğli Belediyesi tarafından dördüncüsü yapılan Nostalji Futbol Turnuvasının Çiğli Belediye spor Tesislerinde düzenlenen ilk karşılaşmasına minik İpek de katıldı. Başkan Solak'ın eşi Ayfer Solak'ın da hazır bulunduğu ve başlama vuruşunu yaptığı turnuvanın ilk karşılaşması kızlar takımının oynadığı maç oldu. 35 yaş ve üstü futbolcuların oynadığı, 34 takımın 918 sporcu ile katıldığı, 40 hakem ve görevlinin yer aldığı turnuva 4,5 ay sürecek.

Duyarlı kent imajı

35 yaş ve üstü spor meraklılarının top koşturduğu turnuva 4,5 ay sürecek. Her hafta perşembe, cuma, cumartesi ve pazar günleri haftada 16 maç oynanacak. 276 müsabakanın oynanacağı turnuvada 34 takım, 918 futbolcu, 40 hakem ve görevli yer alacak. Duyarlı kent temasının vurgulandığı ve bu nedenle İpek'in adını taşıyan turnuvaya futbolcu aileleri de yoğun ilgi gösteriyor. Karşılaşmalar belediye nostalji web sayfası ile www.cigli.tv'den de canlı izlenebiliyor. Tüm karşılaşmaların fotoğrafları da yine nostalji web sayfası ile nostalji facebook adreslerinden takip edilebiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ayfer Solak Metin Solak Çiğli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title