Haberler

İpsala Çeltik Festivali'nde Zabıta Memurunun Dans Gösterisi

Güncelleme:
Abone Ol

Edirne'nin İpsala ilçesinde düzenlenen 23'üncü Çeltik Festivali'nde şarkıcı Derya Uluğ'un konserine katılan zabıta memuru Hasan Ur, sahnede yaptığı dans ile izleyicilerin beğenisini topladı.

EDİRNE'nin İpsala ilçesinde 23'üncü Çeltik Festivali ve Tarım Fuarı'nda konser veren şarkıcı Derya Uluğ'a sahneye davet ettiği zabıta memuru Hasan Ur da dansıyla eşlik etti.

Şarkıcı Derya Uluğ, İpsala'daki konserinde görevli olan zabıta memuru Hasan Ur'u, sahne önündeki dans performansını beğenip sahneye davet etti. Resmi kıyafetiyle sahneye çıkan zabıta memuru Hasan Ur'un dansı ilgi gördü. Uluğ, Kenan Doğulu'nun 'Çakkıdı' şarkısını söylerken, zabıta Ur da dansıyla şarkıcıya eşlik etti. Konseri izleyenler, Uluğ ve Ur'u keyifle izleyip bol bol alkışladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Etkinlikler Derya Uluğ Festival Magazin Zabıta İpsala Güncel Edirne Çeltik Yaşam Tarım Müzik Festival Etkinlikler Tarım Müzik Magazin Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title