Haberler

Irak sınırının sıfır noktasındaki Ortaköy'de karne heyecanı yaşandı -

Abone Ol

Silopi'nin Irak sınırının sıfır noktasında bulunan Ortaköy'de karne dağıtım töreni düzenlendi.

Silopi'nin Irak sınırının sıfır noktasında bulunan Ortaköy'de karne dağıtım töreni düzenlendi.

Ortaköy İlkokulu'nda düzenlenen törende konuşan Kaymakamı Suat Demirci, derslerinde başarılı olan öğrencileri tebrik ederek, karnesinde düşük not olan öğrencilerin de çok çalışarak arakadaşlarının başarısına ortak olmalarını istedi. Öğrencilere 15 günlük tatili iyi değerlendirmelerini isteyen Demirci, "Derslerinda düşük not olan öğrenciler üzülmesin. İkinci dönemde bunun telafisini yaparlar. Bütün öğrencilerin bunu başaracak becerileri vardır. Ayrıca 15 günlük tatili iyi değerlendirin, bol bol kitap okuyun" dedi.

Kaymakam Demirci, konuşmasının ardından öğrencilere karne dağıttı.

ardır." Diye konuştu. Kaymakam Demirci ayrıca öğrencilere 15 gün tatillerini iyi değerlendirmesini isteyerek bol bol kitap okumalarını istedi. Kaymakam Suat Demirci Bütün öğretmen ve öğrencilere iyi tatiller dilediğini sözlerine ekledi.

Kaymakam Suat Demirci daha sonra okullarında başarılı olan öğrencilere takdir ve belgesini ve karnelerini verdi. Karnelerini alan öğrenciler ise sevinçli bir şekilde evlerinin yolunu tuttular.

Silopi'de 37 yaklaşık 37 bin öğrenci karne heyecanı yaşanırken ayrıca 1600 öğretmende 15 günlük tatile girdiler.

Kaynak: AA / Güncel

Suat Demirci Silopi Irak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title