Haberler

Irak'ın Doğundaki Diyala'da Çatışma: 8 IŞİD Militanı Öldürüldü

Güncelleme:
Abone Ol

Irak'ın doğusundaki Diyala kentinde meydana gelen çatışmada 8 IŞİD militanı ile 1 polis öldü.

Irak'ın doğusundaki Diyala'nın merkezindeki Bakuba'nın 50 kilometre kuzeydoğusunda yer alan "Veys" bölgesinde meydana gelen şiddet olaylarında 8 Irak Şam İslam Devleti örgütü militanı ile 1 polis öldü.

8 IŞİD MİLİTANI ÖLDÜ

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Diyala'nın merkezindeki Bakuba'nın 50 kilometre kuzeydoğusunda yer alan "Veys" bölgesinde IŞİD ile güvenlik güçleri arasında meydana gelen çatışmada, 6 IŞİD militanı öldürüldü. Söz konusu çatışmada 1 polisin öldüğü, 6 polisin de yaralandığı belirtildi.

Diyala'nın kuzeyindeki "Sed Hamreyn" bölgesinde de yol kenarına yerleştirilen bombanın infilak etmesi sonucu 2 IŞİD militanı hayatını kaybetti.

BOMBA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Öte yandan emniyet güçlerinin Bakuba'nın kuzeydoğusunda bulunan "Ulve" bölgesindeki çarşının yakınına park edilmiş bomba yüklü bir araç bulunduğuna ilişkin istihbari bilgi aldığı ve araçtaki bombayı etkisiz hale getirdiği kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Diyala Bakuba Işid Irak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

türk:

gebersin işid allah helak etsin bu şerefsizleri

Yanıtla750
OSMAN KAYA:

KAHRAMAN KÜRDLER , IŞİD DENİLEN GİZLİ HAÇLI BOZUNTULARINI EN SONUNDA AYAKTA İŞET TİRECEKLERDİR HEPİMİZ GÖRECEĞİZ

Yanıtla1838
Tc:

Şu PKK ile ışid bütün illegal örğütler gerçekten tiksindirdi

Yanıtla1222
cengiz err:

ypg dün 150 tane öldürdü buna göre devede kulak benim anlamadığım ışide neden karşısınız onlara silah tank top lojistik destek sizlersiniz ışidin öldürmesi sizi özmesi gerekmiyormu....

Yanıtla239
cengiz erdewran_63@hotmail.com:

salak ben tam kobani sınına yakın yaşıyorum 3 gün önce önümden tam 17 tane ışid cenazesi geçti hepside türkiye vatandaşı.....

00
İŞİNİZE GELMİYORozturkticaret-21@hotmail.com:

ULAN WOLF SEN UZAYDAMI YAŞIYORSUN MİKROP ÖLEN İŞİDLERİN BOYNUNDA HAÇ VARDI YPGNİN SİTESİNE BAK MİKROP

00
MEHMET:

DÜNYADA HİÇ BİR ÖRGÜT MEŞRU GÖSTERİLMEZ VE İSLAM UĞRUNA TERÖR VE KATLİYAM YARATAMAZ . BU HİÇ DİNDE KABUL EDİLEMEZ VE MEŞRU DAYANAĞI OLAMAZ.EĞER Kİ İSLAM İÇİN BİR ŞEYLER YAPILMAK İSTENİYORSA BU SAVAŞLAR MÜSLÜMANLAR DEĞİL İSRAİLLE OLMASI GEREKİR .İSRAİL ŞUAN ÇOLUK ÇOCUK DEMEDEN SÜREKLİ KATLİYAM VE DEHŞET DARATMAKTADIR .BU SAVAŞ ULUSLARARASI SAVAŞ HUKUKUNA AYKIRI VE KABUL EDİLEMEZ.BATILI DEVLETLERİN ONUR DÜNYA BARIŞINI İNSANLIK DEVGİSİ YARATMALIDR .SAVAŞLARLA BAŞARILI OLUNMAZ BAŞARILI OLABİLMEK İÇİN SÜREKLİ GELİŞTİRVE TEKLOJİ ODAĞINI GERÇEKLEŞTİRMEK GEREKİR .SAVAŞLAR BU DÜNYADA BAŞARIZ OLAN İNSANLARIN BAŞ VURDUĞU VE GELİŞMEYİ HAZ EDEMEYEN DEVLERİN İŞİDİR .İSRAİL MAZLUM HALKIN KANINI AKITMAKTAN BİRAN ÖNCE VAZGEÇMELİ İNSANCA YAŞAMAYA ÖĞRENMEYİ BİLMELİDİR.... HER SAVAŞLAR KATLİYAMDIR...SAVAŞLAR ÜLKEYİ YER BİTİRİR . GELİŞMSEMESİNDE EN BÜYÜK ENGEL OLUR...DÜNYA BARIŞINA SELAM OLSUN DÜNYA BARIŞIN FİDANI EKİN SEVGİ HOŞGÖRÜ TOHUMU EKİN.......... SEYRANTEPE MEHMET

Yanıtla225
Hergün Kahroluyorum:

öldürün birbirinizi. gülen taraf hep hristiyan ve yahudiler oluyor. ölen de Allah diyor, öldürende. ölen de cehennemlik, öldürende. daha fazla güldürmeyin bu gayrimüslümleri. daha fazla ağlatmayın Allah diyenleriasıl düşmanı görmüyorsunuz. israil burnumuzun dibinde binlerce çocuğu öldürürken, sizde birbirinizi vurun, öldürün. Asıl düşman İsrail ve Amerikadır. Allah diyen herkes müslümandır ve müslüman müslümanın kılına bile zarar vermemeli. Ben demiyorum bunu.Bütün bu enerjinizi İsraili ortadan kaldırmaya harcayın. En azından dinsiz birisi tarafından ölsenizde şehit olursunuz.

Yanıtla03
riki:

ben inanmıoyrum kürtler kendilerini kahraman göstermek için yok 700 ışidliyi öldürdük.la bu ışidin asker sayısı 1 milyonmu ki öl öl bitmesin.hergün ypg cenazesi geliyor türkiyeye

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title