Haberler

İş Dünyasının Liderleri Turkcell'le Teniste Buluştu

Güncelleme:
Abone Ol

Turkcell'in düzenlediği Liderler Tenis Turnuvası, iş dünyasının liderlerine İspanyol efsane raket Sergi Bruguera ve milli tenisçi Marsel İlhan'la maç yapmanın heyecanını yaşattı.

Turkcell'in ikinci kez düzenlediği "Liderler Tenis Turnuvası", iş dünyasının liderlerine İspanyol efsane raket Sergi Bruguera ve milli tenisçi Marsel İlhan'la maç yapmanın heyecanını yaşattı.

Yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, iş dünyasının önde gelen üst düzey yöneticilerini, profesyonel tenisçileri ve tenise gönül veren basın mensuplarını geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da ağırlayarak tek günlük bir tenis etkinliği düzenledi.

Kemer Golf & Country Club'da ikincisi gerçekleşen "Liderler Tenis Turnuvası"nın ev sahipliğini Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv yaptı. Dünyanın en büyük tenis turnuvalarından Roland Garros'ta iki şampiyonluğu bulunan İspanya'nın efsane raketlerinden Sergi Bruguera, katılımcılarla birebir

"klinik"adı verilen özel maçlar yaptı. Bu maçlarda rakibinin güçlü ve zayıf noktalarını tespit ederek onlara bu alanlarda tavsiyeler veren Bruguera, liderler tarafından büyük ilgi gördü.

Etkinliğin açılışında konuşan Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv,

"Turkcell, takım sporlarının yanı sıra hayata geçirdiği projelerle tenis gibi bireysel sporlara da büyük destek veriyor. Türkiye'de tenis sporunun gelişimini heyecanla takip ediyoruz. Sergi Bruguera gibi dünyanın en iyi isimlerini ülkemize getirerek bu spora olan ilgiyi artırmayı hedefliyoruz" dedi.

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler'in de mücadele ettiği etkinlikte, Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras, Koç Sistem Genel Müdürü Mehmet Nalbantoğlu, VIP Turizm üst yöneticisi Ceylan Pirinçcioğlu, iş dünyasının duayenlerinden Tayfun Bayazıt gibi lider isimler yer alırken, medya dünyasından Fatih Altaylı, Murat Saygı, Güntay Şimşek, Engin Kratzer ve Aydın Özdalga gibi tenise gönül veren basın mensupları etkinliğin tadını çıkardı. Turnuvanın şampiyonluğuna, Nedim Akkohen-Yavuz Erkangil çiftini 10-7 yenen Süreyya Ciliv-Alaattin Karagöz çifti ulaştı. Şampiyonlara kupasını, Bruguera verdi.

Muhabir: Ahmet Hacıfazlıoğlu

Yayıncı: Yılmaz Yıldız - İSTANBUL

Kaynak: AA / Güncel

Süreyya Ciliv Marsel İlhan Turkcell Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title