Haberler

Alkışlar iş makinesi operatörüne! Türk bayrağını aldıktan sonra duvarı yıkmaya devam etti

Güncelleme:
Abone Ol

Pendik'te İETT otobüsünün çarptığı binanın yıkımını yapan iş makinesi operatörünün, duvardaki Türk bayrağını aldıktan sonra çalışmaya devam etmesi takdir toplarken, bu anlar cep telefonu kamerasınca kaydedildi.

İstanbul Pendik'te İett'te otobüsünün çarptığı binanın yıkımını yapan iş makinesi operatör, duvarda Türk bayrağını görünce durdu. Bayrağı aldıktan sonra binayı yıkmaya kaldığı yerden devam ederken, o anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

TÜRK BAYRAĞINI ALIP KALDIĞI YERDEN DEVAM ETTİ

Orhangazi Mahallesi'nde İETT otobüsünün çarpması sonucu kolonunda hasar oluşan 4 katlı binanın yıkımı için başlatılan çalışmalar devam ediyor. Yıkım çalışması yapan operatör, binanın duvarına asılı Türk bayrağını görünce iş makinesini durdurdu. Araçtan inen operatör, bayrağı asılı olduğu yerden aldıktan sonra çalışmasına devam etti.

Alkışlar iş makinesi operatörüne! Türk bayrağını aldıktan sonra duvarı yıkmaya devam etti

CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI

İş makinesi operatörünün davranışı çevredekilerin takdirini toplarken, bu anlar bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kayıt altına alındı.

NE OLMUŞTU?

Pendik'te, 7 Ağustos'ta bir İETT otobüsü, Orhangazi Mahallesi Vatan Caddesi'nde seyir halindeyken önce elektrikli kasalı yük taşıma motosikletine, sonra 4 katlı binanın girişindeki berber dükkanına çarpmıştı. Kazada yaralanan 6 kişi hastaneye kaldırılmış, binanın otobüsün çarptığı taraftaki kolonu hasar görmüştü. Tedbiren boşaltılan apartmanın elektrik, su ve doğal gazı kesilmişti.

Binanın giriş katına 4 çelik destek kolonunun yerleştirilmesinin ardından İETT otobüsü vinç yardımıyla kaldırılırken, binanın yıkılmasına karar verilmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Cep Telefonu Pendik Güncel Yaşam İETT Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

İbrahim Demirel:

Türkiye de yaşarken bende odamın en baş yerine Türk bayrağı koymuştum. Şimdi yurtdışına geldim aynı bayrağı geldiğim gün kendimle getirdim. Bizim için çok şey ifade ediyor. Siyasi nedenlerden dolayı her ne kadar kızsak da bayrağımı Allah’ın izniyle her zaman yanımda taşırım. Bu çok farklı bir his.

Yanıtla115
Onur null:

bayrak namustur nokta

Yanıtla011
Yasef Behar:

Aslında bu evde yaşayanların kafası çalışsaydı o ev yıkılmazdı ( evın tüm duvarları TÜRK BAYRAĞI ıle cızılıp boyanmalıydı bak bakalım o duvarı yıkacak adam anasından daha doğdumu. Böylece evı kurtarmış olurlardı

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title