Haberler

İş Sanat'ta Farklı Bir Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler Yorumu

Abone Ol

Yönetmenliğini Işık Kasapoğlu'nun yaptığı "Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler" minik sanatseverleri 17 Kasım Pazar günü saat 15.00'te müzikli bir serüvene davet ediyor.

Yönetmenliğini Işık Kasapoğlu'nun yaptığı "Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler" minik sanatseverleri 17 Kasım Pazar günü saat 15.00'te müzikli bir serüvene davet ediyor. Grimm Kardeşlerin klasikleşen masalı Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler'in Yavuz Pekman uyarlaması ile farklı bir müzikale dönüşeceği belirtildi. Dördüncü yılına giren müzikalde Pamela Spence kötü kraliçeye hayat verirken, Semaver Kumpanya'dan tanınan Merve Dizdar, Pamuk Prenses rolüyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Ünlü oyuncu Serkan Keskin ise Pamuk Prenses'in cücelerinden yaşlı ve huysuz cüce rolünde izleyiciyi güldürecek.İş Sanat'ın açıklamasında "Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler"in yenilikçi yorumuyla küçüklerin hayal dünyasını zenginleştirirken, büyüklere özlediği duyguları yeniden yaşama fırsatı sunacağı kaydedildi. Müzikalde bilet fiyatları tüm kademeler için 20 TL olurken, indirimli biletler 15 TL'den satılacak.

Kaynak: ANKA / Güncel

Pamela Spence Merve Dizdar Yavuz Pekman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title