Haberler

İşçilerin Mahsur Kaldığı Karaman'daki Kömür Ocağı'ndan İlk Görüntüler

Güncelleme:
Abone Ol

Karaman'ın Ermenek ilçesinde, kömür ocağında su kaynağının patlaması sonucu 18 işçi mahsur kaldı. Olay yerinden ilk görüntüler kameralara yansıdı.

Karaman'ın Ermenek İlçesi'nde kömür ocağında, su kaynağının patlaması sonucu 18 işçi su içinde mahsur kaldı. Türkiye Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Mustafa Aktaş, ''Şu an su çekme işlemleri başlatıldı. Allah'tan ümit kesilmez." dedi.

Olay yerinden ilk görüntüler ise kameralara böyle yansıdı.

ERDOĞAN: TÜM İMKANLAR SEFERBER EDİLSİN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da Karaman Valisi Murat Koca ile telefonda görüşerek bilgi aldığı ve mahsur kalan işçilerin kurtarılması için tüm imkanların seferber edilmesini istediği bildirildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Türkiye Kömür İşletmeleri Mustafa Aktaş Ermenek Karaman Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

EMRE:

PADISAH EMRETMIS SEFERBERLIK ILAN ETMIS. . . . LUTFETMISLER. . . . ONLEM ALMAK AKILLARINA GELMEMISTIR ELBETTE

Yanıtla511
esra:

ALLAHIM sen bu kardeşlerimizin yar ve yardımcıları ol ülkemizi bu türlü kaza belalardan ve terörden sen koru yarabbim

Yanıtla013
Seda:

Ve Hemen Yine Gündem Degistirildi Tamda Bugün Pesmergelerin Gececegi Gün Nasil Bir Tesadüftür Bu !! Ve Yine Olan Masuma Oluyor Bilerek Yapildigina Eminim Allah Yardimciniz Olsun Allah Sabir Versin Insallah Sag Saglim Kurtulurlar.

Yanıtla35
pamuk karaden:

yaşam odası nerede? neden torba yasadan cıktı?

Yanıtla17
cardak17:

bu işin içinde bir fırıldaklar dönmektedir. sopataj olabilir diyorum. aklıma bu geliyor. dış güçlerin yer altı madenleri kullanmasın bizden alsınlar gibi bu oyunların içinde olabilirler. batılı ve avrupalılar türkiyenin üstünde baskı yapmaktalar. örnekler var.

Yanıtla43
karamurat:

PARELELDİR PARELEL

Yanıtla14
merve:

komploymuş-sabotajmış saçmalayıp durmayın Allah aşkına. yaşam odası yokmuş, madendek 8 kusura 9000 para cezası kesilmiş maden yeniden açılmış buyrun işte. . . ''bakan dese ki: her türlü önlem alındı. tedbirler tamamdı ve iş ortamları güvenliydi buna rağmen bu kaza oldu son teknolojiyle kurtarmaya başlıyoruz'' amenna. . . Rabb''im yardım etsin Allah''tan deriz. tamam bu da Allah''tan ama sen kazadan sonra çıkmış ''yok 8 kusur vardı da 1 ay kapatıldı geri açldı da yaşam odası yasadan. . . . . . '' kim ne derse desin, kim ölürse ölsün yöneticiler bildiğini okuyor. ben de akp ye oy verdim ama neden? diğerleri daha mı iyiydi? nefret ediyorum şu yaşadıklarımızdan. . .

Yanıtla03
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title