Haberler

İşe Geç Giden Gaziye, Tuvalet Temizleme Cezası Verildi

Güncelleme:
Abone Ol

Vatani görevini yaparken sol bacağını diz altından kaybeden Doğan'a, işçi olarak çalıştığı Tekirdağ'daki Karayolları şantiyesinde 1 gün işe geç gidince tuvalet temizleme cezası verildi.

42 yaşındaki Abdurrahman Doğan, Güneydoğu'da vatani görevini yaparken sol bacağını diz altından kaybetmişti. Doğan'a, işçi olarak çalıştığı Tekirdağ'ın Saray ilçesindeki Karayolları şantiyesinde bir gün işe geç gidince tuvalet temizleme cezası verildi. Doğan'ın paspasla tuvalet temizlerken çekilen fotoğrafları, sosyal paylaşım sitelerinde paylaşılınca büyük tepki çekti.

İDDİAYA GÖRE İŞE 1 GÜN GEÇ KALDI

Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde bulunan Üzümlü Karakolu'nda vatani görevini yaparken PKK'lı teröristlerce girilen çatışmada sol bacağını kaybeden ve yerine protez takılan Abdurrahman Doğan, çalıştığı Tekirdağ'ın Saray ilçesindeki Karayolları şantiyesinde iddiaya göre işe bir gün geç kaldı.

DOĞAN'A TUVALET TEMİZLEME CEZASI VERİLDİ

Bunun üzerine üstleri tarafından Doğan'a tuvalet temizleme cezası verildi.

BİR MESAİ ARKADAŞI CEP TELEFONUYLA FOTOĞRAFINI ÇEKTİ

Abdurrahman Doğan, protez bacağıyla tuvaletleri paspaslarken bir mesai arkadaşı da cep telefonuyla fotoğrafını çekti.

BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Sosyal paylaşım sitelerinde paylaşılan görüntüler, kısa sürede büyük tepki çekti.

"1 GÜN İŞE GEÇ GELDİM DİYE BANA TUVALET TEMİZLEME CEZASI VERDİLER"

Abdurrahman Doğan, konuyla ilgili kendisine telefonla ulaşan gazetecilere yaptığı açıklamada, "Aslen Erzurumluyum. 14 Mayıs 1994'te askerken Hakkari Üzümlü Karakoluna terör örgütü tarafından yapılan saldırıda bir bacağımı diz kısmından kaybettim. Karayollarında kantar işçisi olarak çalışıyorum. Bir gün işe geç geldim diye bana tuvalet temizleme cezası verdiler. Şimdi bile olsa canımı seve seve bu vatan için vermeye hazırım.

"ENGELLİ HALİMLE TUVALET TEMİZLEMEK GÜCÜME GİDİYOR"

Ben kantar tartım sorumlusuyum. Engelli halimle tuvalet temizlemek gücüme gidiyor" dedi.

TEKİRDAĞ VALİSİ: KONUYU ARAŞTIRACAĞIM

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu ise durumdan haberi olmadığını belirterek, "Konuyu araştıracağım. Bilgi edindikten sonra gerekeni yapacağım" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdurrahman Doğan Tekirdağ Hakkari Üzümlü Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (66)

Midyat^^lı:

Haber maksadını aşmıştır Alahala Tuvaleti temizleyenler babasının oğlu değil''mı gazi olmuşsa sırtımıza''mı binecek hangimiz Askerlik yapmadı Hangimiz hangi görevden kaçtık milli olan her vatandaş Türkiye Toprakları için ölmeye de gazi olmaya da her zaman hazır olmalı bu hiç kimsenin Lütfü değil.

Yanıtla231
mustafa:

öyle kılavyeden yazması kolay sen engelli olarak kaç dk yaşadın bide sen kendini onun yerine koy öyle yorum yap bide

01
Midyat^^lı:

Mustafa o arkadaş her gün bir kaç kez pisletiyor bir kere temizlemiş çok''mu

00
MURAT..:

HERKEZ BİRSEYLER YAZIP ÇİZİYOR SİMDİ BU ABİMİZ PANTOLONU SIYIRMIŞ OLAYI AJİTASYONA DOKMUS YA UTANIYOMUS PEKİ SİZİN ÇALIŞSTIĞINIZ YERLERİN TUVALETLERİNİ TEMİZLEYENLER İNSAN DEİLMİ TEK BU İNSAN MI UTANIYO?????

Yanıtla429
pol:

. . . . . . . . . . . TEKİRDAĞ. . . . . . . . . . CHP Lİ AYYAŞLARIN ŞEHRİ GAZİ VE ŞEHİTLERE SAYGI MI DUYACAK

Yanıtla521
xx:

ne olmuş yani hiçmi askerde tuvalet temizlemedik, tamam gazi olmuş allah razı olsun. . ona minnettarız. yanlız nasıl gazi olmuş o karakolda göğüs göğuse çarpıştımı yada saklanırkenmi yoksa dikkatsizliği yüzündenmi buda önemli. . yani sonuçta devletimiz zaten maaşını veriyor birde ek iştede çalışıyor. . 1 gün ceza almış veryansın yapmaya gerek yok birde kendini resme aldırmış namkör herif aklınca ceza verenleri deşifre edecek. . . ceza yerine kovsalar ne yapıcaktı

Yanıtla187
KOMANDO:

Bu kadar aşağıladın da rahatladın mı bari ? Sonuçta Millet olarak varlığımızı şehit ve gazilere borçluyuz. Şehidin ve gazinin savaşarak, görev başında olması neyi değiştirir kii , ADAM OLAN biraz saygı gösterir.

04
Yörük:

Ulangerizekalı adam bir şekilde vatan için bacağını vermiş nasıl gazi oldusu mu varbeyinsiz. Adam gazi olmuş 1 gün de olsa bu şekilde mi çalıştırılır. Verirsin bi iş onu yapar. Kovsalar da çıkar başka bi işte çalışırdı merak etme kardeş işçi çoksa iş de çok

22
asdfg:

ak sandık kara çıktı ayakkabı kutularından para çıktı hepsinin kanı bozuk çıktı

Yanıtla320
Gonyalıların Ali:

Tuvalet temizlemek çok mu ayıp bişey bence bu gazide sıkıntı 1 gün işe gelmeyle olmaz bu iş altında kim bilir ne vardır memur olduğu içini kim bilir neler çevrildi ayıp . . . yazık. . . .

Yanıtla021
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title