Haberler

IŞİD Militanları Kadın PKK'lılardan Korkuyor

Güncelleme:
Abone Ol

Peşmerge ve PKK'ya karşı savaşan IŞİD militanları, kadın savaşçılar tarafından öldürüldükleri zaman cennete gidemeyeceklerine inanıyor.

Peşmerge’nin ABD hava bombardımanı desteğinde Erbil ve Sincar çevresinde yaptığı operasyona PKK’lılar da katıldı. Kürtler dün de ABD desteğiyle Musul Barajı’nın kontrolünü IŞİD’den geri aldı.

IŞİD MİLİTANLARI GERİLEMEYE BAŞLADI

Haftalardır Irak’ta terör estiren IŞİD militanları, Batı ülkelerinden peşmergeye gelen silah desteği ve ABD’nin hava bombardımanıyla ilk kez gerilemeye başladı.

KADINLAR TARAFINDAN ÖLDÜRÜLMEK İSTEMİYORLAR

Wall Street Journal’a konuşan bir PKK’lı militan, çatışma halinde oldukları Radikal İslamcı örgütün en çok karşılarındaki kadın savaşçılardan korktuğunu şu sözlerle dile getirdi: “Kadınlar tarafından öldürülmekten çok korkuyorlar çünkü böyle bir durumda şehit olup cennete gidemeyeceklerini düşünüyorlar.”

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Musul Barajı Sincar Dağı Dünya Erbil Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (29)

başbuğ:

şirin gösterip yüceltmeyin artık şu terörist bozuntularını. yesin birbirlerini. hem neden korksunlar ver ellerine bak nasıl kütür kütür kesiyorlar kafalarını. yapıyorsanız doğru düğzgün haber yapın.

Yanıtla5224
SIKINTIM VAR LAN:

PKK LI TERÖRİSTLERİDE ADAM YERİNE KOYUYORSUNUZ ÖVGÜ DOLU SÖZLER SÖYLEMEK KİME HİZMET!!!

Yanıtla3916
hakanhakan25@hotmail.com:

bu işdi hergün övüyorsun onlar terorist olmuyorda vatan için mücadele eeden mi terorist oluyor mhpli

00
BİTLİSLİ ŞEYHMUS:

BEN KÜRD OĞLU KÜRDÜM BENİM KIZIM EVİMDEN ANCAK GELİNLİĞİYLE KOCASININ EVİNE GİDEBİLİR. DAĞA KIZLARI GİDENLER ERMENİDİR KÜRD DEĞİLDİR AMA GÖRÜNÜMÜ KÜRD OLUP ASLI ERMENİ OLANLARIN BİZLE İGİSİ YOK. BİZ MÜSLÜMANIZ

Yanıtla2128
BİTLİSLİ ŞEYHMUS:

BURASI TÜRKİYE. TÜRKİYEDE YAŞAYAN HERKES TÜRKİYELİDİR. TÜRKÜNDE KÜRTÜNDE ÇERKEZİNDE KISACA HER KAVMİN IRKÇISINDAN ALLAHA SIĞINIRIM. SAĞ SOL KOMÜNİST SOSYALİST PKKLI ÜLKÜCÜ ALPEREN HPGLİ KISACA HER TÜR GRUPLAR BENİM MÜSLÜMAN İNANCIM YANINDA GEREKSİZDİR SAÇMALIKTIR ALLAHU EKBER DER İŞİME GÜCÜME BAKARIM FİTNEDEN ALLAHA SIĞINIRIM

Yanıtla443
amed -ypg:

sadece ısıd degıl tsk korkuyor

Yanıtla3016
TERAZİ:

HAYİN ÜLKEMİN HER YERİNDE BU HABERİ VERMEK BİLE PKK YI ÖVMEK TERÖR ÖRGÜTÜNE DESTEK ANLAMI TAŞIR BUNU BİR BATILI ÜLKEDE YAPAMAZSINIZ.BU BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ DEGİLDİR.

Yanıtla2519
HPG 63:

zuhahahhahaha bahaneye bakin butun keskin nisancilar zaten pkk nin hpg kolu olan kadinlardir bunlar pkk ya sari mekablar geliyor adini takmislardi cannas kullanan kadinlar asla teredut etmez ve eli titremez bi cok gerillanin gögüsü kesiktir sirf cannnasi kullanmak icin demezlermi eyyy isid efendi pyd de öldürülen kadin kadin sayilmiyormu bu cennet kurali pkk li kadinlar icinmi gecerlidir BAHANEYE bakin sanki cenneti garantilemis

Yanıtla2120
hatice g.:

Kızı birisine aşık olsa namus davası kan davası yapan kürtlerin dağa kızlarını yollaması bir acayip durum. oradaki erkeklerde erkek sonuçta her türlü bir şeyler oluyordur. ne iş anlamadım nasıl bir ahlak ?

Yanıtla2117
haydar bingöllükuzuku@mynet.com:

PKK lıların yüzde doksanı ERMENİ

94
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title