Haberler

İŞKUR Çalışmalarını MÜSİAD Üyelerine Anlattı

Güncelleme:
Abone Ol

Şanlıurfa'da MÜSİAD toplantısına katılan İŞKUR İl Müdürü Necdet Karasevda, üyelere kurumun çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Müstakil ve Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Şanlıurfa Şubesi'nin üyelerine yönelik bilgilendirme toplantılarına devam edildi.

2015 yılının ilk konusu İŞKUR ilk konuğu ise İŞKUR İl Müdürü Necdet Karasevda oldu. Dernek bürosu toplantı salonunda yemekli olarak gerçekleştirilen toplantıya katılan İŞKUR İl Müdürü Necdet Karasevda, MÜSİAD'ın toplantı davetini memnuniyetle kabul ettiğini, önemli STK'ların başında gelen MÜSİAD'ın faaliyetlerini de yakından takip ettiğini, daha önceleri Genç MÜSİAD'la toplantılar yaptıklarını; ancak MÜSİAD üyeleriyle yeni bir araya geldiklerini ifade ederek, MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Yetkin nezdinde katılımcı MÜSİAD üyelerine teşekkür etti.

İl Müdür Yardımcısı Ali Kızıl ile birlikte toplantıya iştirak eden İŞKUR İl Müdürü Necdet Karasevda, yemek sonrası MÜSİAD Üyelerine İŞKUR'un yapmış olduğu faaliyetler hakkında sunum gerçekleştirirken, İŞKUR'un özellikle istihdama dayalı çalışmalarını ve işverene sağladığı istihdam desteği konularını içeren bölümü yoğun ilgi gördü.

MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin ise yapmış olduğu değerlendirmede, Şanlıurfa'nın teşvik yasasında bulunduğu 6.Bölgenin avantajları yanında, yatırımcı işadamlarına yönelik özellikle istihdam yönünden de işveren primini karşılaması, engelli işçi için ise ayrıca sağladığı avantajlardan yararlanılması gerektiğine işaret ederek, yatırımcı işadamlarına bundan azami şekilde faydalanılması gerektiğini söyledi. Başkan Yetkin, "Her zaman ifade ettiğimiz gibi bir babanın günümüzde evladına vermediği fırsatları devletimiz sağlamaktadır" dedi.

KARASEVDA'YA PLAKET VERİLDİ

Kurumsal İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mithat Arhan da yapmış olduğu değerlendirmede, İŞKUR İl Müdürü Necdet Karasevda ile İl Müdür Yardımcısı Kızıl'a teşekkür ettiklerini, MÜSİAD Üyelerinin böylesi önemli bilgileri edinmesi adına bu ve buna benzer birlikteliğin yaşandığı toplantılara devam edeceklerini söyleyerek katılım sağlayan MÜSİAD üyelerine de teşekkür etti. Toplantı sonunda ise İŞKUR İl Müdürü Necdet Karasevda'ya göstermiş olduğu başarılı çalışmalar ve MÜSİAD Toplantısına katılımından dolayı teşekkür plaketi verildi. Plaket takdiminin ardından çekimi yapılan toplu fotoğrafın ardından program sona erdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Necdet Karasevda Şanlıurfa Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title