Haberler

3 kadının kameraya yansıyan hareketi takdir topladı: Bu devirde böyle bir davranış görmek zor

Güncelleme:
Abone Ol

Isparta'da yangında dumandan etkilenenlere yardım etmek için büfeden su alan 3 genç kadının, iş yeri sahibini bulamayınca para bırakıp ayrılması güvenlik kamerasınca kaydedildi. Büfe sahibi ise olayın ardından yaptığı açıklamada "Olayı görünce çok mutlu oldum. Bu devirde böyle bir davranış görmek zor. Kendilerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kutlubey Mahallesi'ndeki eğlence merkezinde yangın çıktı, söndürme çalışmalarına itfaiye ekipleri ile çevredeki esnaf da destek verdi. Yangın sırasında panik yapanlara su almak için mahalledeki büfeye gelen üç genç kadın, esnafı yerinde bulamayınca aldıkları ürünlerin parasını tezgaha bırakarak ayrıldı.

GÜVENLİK KAMERASI ANBEAN KAYDETTİ

İş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarında 3 genç kadının büfeye geldikleri, esnafı yerinde bulamayınca suları alıp ücretini tezgaha bıraktıkları görülüyor.

"OLAYI GÖRÜNCE ÇOK MUTLU OLDUM"

Büfe sahibi Bilal Demir gazetecilere yaptığı açıklamada, komşusunun işletmesinde çıkan yangına müdahale ettiği sırada dükkanında olmadığını belirtti. Yangın söndürme çalışmaları sürerken üç kadının dumandan etkilenenlere yardım için su aldıklarını ifade eden Demir, "Ben yokken suları almışlar ve parasını tezgaha bırakmışlar. Tezgahın üzerinde paraları görünce güvenlik kamerasına baktım. Olayı görünce çok mutlu oldum. Bu devirde böyle bir davranış görmek zor. Kendilerine teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Güvenlik Kamerası Yerel Haberler 3-sayfa Güncel Yaşam Güvenlik Kamerası Yerel Haberler 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (38)

G Ergün:

devirle alakalı değil abartılacak bi tarafıda yok vicdanı olan kul hakkından korkan herkes böyle yapar

Yanıtla6179
Ali Tokgönül:

Var , var siz gönlünüzü ferah tutun hem de sanılandan fazla . Ben konuyu başka tarafa taşıyayım , o Atatürk büstlerine saldıranları her hangi bir aletle değil tükürükleriyle boğacak kişiler var

Yanıtla46110
NOYAN HELUXE:

sudan ucuz birşey olmadığı için olabilir..

Yanıtla1045
Fırat Türk:

Bu bir edepdir

014
seennu:

Helal olsun yetiştirenlere,işte dürüst gençlik budur,ama artık çok zor bulunuyor.

Yanıtla591
Turan AYDIN:

ne zor bulunuyormuş sankı uzaya aya çıkmışta bilim adına bir iş yapmış kardeşim benim evladımında gözünün önünde araç kediyi ezmiş araç bakmadan durmadan gitmiş evladım almış en yakın veterinere götürmüş lakin hayvan ölmüş ve konu olunca bir durumdan dolayı benle konuşuken 3 bir insan bile yoktu yanımızda söylediğinde normaldede söylmez insan yaptığı iyiliği hayırı

00
Engin Çalık:

bunu herzaman yapiyoz zaten bu enteresan muazzam biseymis gibi haber yapıyorsunuz bide zaten normalde nerdeyse herkesin yaptığı bı durum bu

Yanıtla774
VOLKAN POLAT null:

Neyi bulmak zor. Milyonlarca böyle insanımız var, hatta para bırakmadan gidecek insan sayısı nifusa oranla yok denecek kadar az. Bu devirde böyle insan bulmak zor gibisinden laflarla abartmayalım.

Yanıtla861
uğur Ugi:

Diyelim ki parayı ödemeden gittiler o zaman sorun mu teşkil edecekti?

Yanıtla435
Ufuk Bektas:

Ne alkaa herkesi hırsı mı sanıyorsunuz

Yanıtla142
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title